ÉLŐHALOTTAT CSINÁLT AZ ALKOHOL A 35 ÉVES ANYÁBÓL

Beverley Pickorer néha 24 sört, 4 liter töményet, meg egy üveg almabort is megivott, mindezt egy évtizeden át. Mára gyakorlatilag élőhalott lett, sorsa megfordíthatatlan. Férje azért mutatja meg a világnak a sokkoló fotókat, hogy mindenki okuljon belőle.

Szörnyű átalakuláson ment keresztül az angol Beverley Pickorer teste a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt. A 35 éves nő egy évtizeden keresztül ivott keményen, aminek következtében halálos májzsugorban szenved – írja a Mirror.

Legrosszabb napjain 24 doboz sört, 4 litér töményet és még egy üveg almabort is megivott. Ez szinte elképzelhetetlen mennyiség, az emberek többsége ennek a felébe belehalna.

Benerley-Pickover-3018648

Függősége miatt ma már a halállal kénytelen szembenézni, ráadásul saját férjének végig kell nézni szerelme elmúlását. Beverley olyan helyeken töltötte az elmúlt 8 hónapot, ahol szinte kizárólag idős embereket kezelnek.

86759

Párja – akivel 5 és fél éve él együtt – kétségbeesetten küzd, hogy a májzsugorral küzdő nőt legalább utolsó napjaira hazavihesse sheffieldi otthonukba. A sokkoló fotókat saját bevallása szerint azért hozta nyilvánosságra, hogy az emberek lássák, mit tesz a szervezettel az alkohol.

Beverley húszas évei környékén kezdett el ismerkedni az itallal, a helyzet pedig egyre rosszabb lett. Párja azt mondja, mikor megismerte, már úgy dobott be egy sört, mint más a kávét: teljesen természetes volt neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eleve azért ismerkedtek meg, mert a férfinak is problémái voltak az itallal.

£££-Liver-disease-sufferer-Beverley-Pickorer-3017745

(Fotó: Ross Parry)

A nőnek négy gyereke van, de fogai rohadnak, beszélni nem tud, még csak be sem tudja takarni magát, ha fázik. A májzsugor nem gyógyítható, csak lassítható a folyamat. A betegség korai jelei az étvágytalanság, a hányinger és a viszkető bőr, később pedig a sárgaság és a vérhányás. És persze a napi szinten elfogyasztott töménytelen alkohol.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …