Előző életében afroamerikai nő volt ez az 5 éves kisfiú?

Egy szőke 5 éves amerikai kisfiú megdöbbentő dolgot állít magáról.

Luke Ruehlman meg van győződve arról, hogy ő előző életében egy afroamerikai nő volt, aki egy tűzesetben meghalt.
A szülei egy ideig azt hitték, hogy a gyerek erős fantáziával van megáldva, mint hasonló korú társai.

Luke-Ruehlman-650x433

A kisfiú azonban a szüleinek azt bizonygatta, hogy ő egy Pamela nevű nőként élt egy nagyvárosban és életét vesztette egy tűzesetben.

screen_shot_20150220_at_8.20.12_am.png.CROP_.rtstoryvar-large.20.12_am

A kisfiú még egészen kicsi korában, kétévesen kezdte el emlegetni anyjának a Pamela nevű nőt. Az anyja igencsak megrémült és egyszer rákérdezett, hogy ki az a Pamela. A gyerek pedig azt közölte, hogy az ő maga volt. Csak már meghalt, járt a mennyben, ahol találkozott Istennel és utána egy Luke nevű kisfiúként újra megszületett.

A család Cincinattiben él, de a gyerek rengeteg élményt elmondott, ami állítása szerint nőként vele Chicagóban történt. Arról is emlékezett, hogy lányként fekete színű volt a haja.

luke20n-1-web-e1424710229321

Luke anyját nem hagyta nyugodni a különös történet és elkezdett nyomozni. Ekkor tudta meg, hogy egy Pamela Robinson nevű nő életét vesztette 1993-ban egy Paxton Hotelben kitört tűzben.

Egy tévéműsorban, ami lélekvándorlással, szellemekkel foglalkozik a gyereket tesztnek vetették alá. Több nő képét mutatták meg neki, köztük volt Pamela fotója is. Luke pedig rögtön rámutatott és azt mondta, hogy ismeri és ő Pamela.

ad_159180475-e1424710291269

A családot persze megvádolták csalással és hogy a műsort készítő csatorna fizetett nekik a sztoriért. Ők azonban azt állítják, hogy nem akartak hírnevet, csak azt, hogy más szülőkkel megismertessék a történetüket.

Forrás: hír24

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …