Eltűnt Adam Ellis, akinek nem hitték el, hogy szellem kísért a házában

Bizonyítékként fotózta le a behorpadt fejű kisgyereket a férfi, aki azt állította, hogy a fiú meg akarja ölni.

Adam Ellis augusztus 7-én döntött úgy, hogy a Twitteren fog tudósítani arról, hogy milyen furcsa dolgok történnek vele a saját házában, ahol egy behorpadt fejű kisgyerek próbálta megölni őt. A szöveghez egy képet is rajzolt, ami elméletileg a fiút ábrázolja.

Ellis arról is beszámolt, hogy először álmában találkozott a gyerekkel, aki csak bámulta, majd csoszogó léptekkel közeledett felé.

Amikor a szellem elérte a férfi ágyát, akkor Ellis ordítva felébredt.

A férfi hozzátette, hogy álmában nem tudott megmozdulni, miközben a lurkó felé indult:

„Néhány nappal később újabb álmom volt. Akkor a könyvtárban találtam magam. Odajött hozzám egy kislány, aki azt kérdezte: Te láttad kedves Davidet, igaz?”

A Twitteren rengetegen kételkedtek Ellis szavaiban, ezért a férfi úgy döntött, hogy bizonyítékkal támasztja alá a sztoriját. Először egy videót posztolt, amiben egy látszólag üres szobában mozogni kezdett a szék, majd csatolt egy fotót, amin a macskái szerepelnek.

Ellis állítása szerint az állatok minden nap, pontban éjfélkor letelepedtek a bejárati ajtóhoz, ahol meredten bámulják a semmit. Ennél is ijesztőbb volt a férfi november 7-én közzétett posztja, amiben azt állította, hogy David ismét megjelent az álmában.

Állítólag a szellem most a hálószobájában lévő fotelből bámulta, miközben Ellis ismét nem tudott megmozdulni. Egy idő után David felállt és az ágy felé indult, miközben az orra alatt mormogott, a szemei pedig befelé fordultak.

Ellis biztos volt benne, hogy most meg fogja ölni a gyerek, akinek legalább be tudja bizonyítani a létezését azzal, hogy a mobiljával lefotózza a sötét szobában. Amikor David már az ágyon volt, akkor a férfi felriadt, és a világosból rájött, hogy reggel van.

Később Ellis megnézte a telefonját, amiben rengeteg koromfekete képet talált. Habár ezek bizonyítékként használhatatlanok, a férfi hármat mégis feltöltött a Twitterre, mert kiderült, hogy egy programmal ki lehet annyira világosítani, hogy látható legyen rajta David.

A történet igazán sokkoló csavarja az, hogy Ellis november 7-e óta nem jelentkezett. Reméljük, hogy nem azért, mert a szellemnek sikerült megölnie. A sztorija mindenesetre nagy siker lett, hiszen már most 2 ezren lájkolták.

(Forrás: femcafe.hu)

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Rövid horrortörténetek, amelyek halálra fognak rémiszteni

  Mindannyiunkkal történnek furcsa dolgok. Most hoztunk nektek pár igazán rémisztő pármondatos rémtörténetet! Jó szórakozást …