Ember az ilyen? kegyetlenség egy ártatlan állattal szemben?! (fotó)

Aldwin Roman, a Charleston Animal Society munkatársa régóta foglalkozik bántalmazott állatok megmentésével. De ez a kegyetlenség még őt is sokkolta.

– Ez a legrosszabb indulatú állatkínzás, amit a karrierem alatt valaha láttam – mondta a férfi, amikor szerencsétlen másfél éves kutya hozzá került.

Caitlynre, a 15 hónapos csokoládé barna Staffordshire Bull Terrierre Észak Charlestonban találtak rá. Erős ragasztószalag volt rettentő szorosan a szájára tekerve, a nyelve kilógott a fogai között, a szalag véresre vágta az állat húsát.

Caitlynt egyébként jól ismerték a környéken, barátságos, kóbor kutya volt, soha, senkinek nem ártott. Ennek ellenére néhány szívtelen „ember”, ragasztószalagot tekert az orrára, hogy pokollá tegyék az életét.
A kutyára május 27-én találtak rá, legalább 48 órát töltött el ebben a kiszolgáltatott állapotban. Sem enni, sem inni nem tudott, pokoli fájdalmai voltak.

63977_ragasztoszalagoskutya-1432915885-640c

A szalagot eltávolították, szerencsére nem okozott maradandó károsodást. A nyelvét azonban szerencsétlen állat elharapta, félő volt, hogy részben amputálni kell, ha a szövet elhalt. Szerencsére a kutya már túlvan az életveszélyen, és az állapota javul

forrás: kiskegyed.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …