Emberevés céljából adott fel hirdetést a kannibál.

“Keresek egy 18-33 év közötti fiatalt hogy lemészároljam!” 

Így hangzott az a hirdetés amit Armin Meiwes adott fel különböző társkereső és bizarr dolgokkal foglalkozó oldalakon, portálokon. 

armin A hatalmas port kavart eset, Németországban történt 2001-ben. Armin Meiwes ugyanis a szó szoros értelmében gondolta azt amit leírt. A meglepő leginkább az hogy a hirdetésre szép számmal akadt jelentkező. Brand Jürgen Brandes volt az önkéntes áldozata a horrorisztikus mizériának.

 

 

 

Bernd BrandesBrandes úrból hónapokon keresztül lakmározott Armin. Kezdte a férfiasságával majd szép lassan 20-25 Kg-ot nyiszált le a férfiről. Arra is volt példa hogy együtt vacsoráztak Brandes valamelyik jól átsütött testrészéből. A férfi élvezte hogy saját magából egy jóízűt ehet valakivel aki igazán kedveli őt. Sajnos ennek a legsúlyosabb mellékhatása nem a gyomorrontás volt hanem a halál.

Armin Meiwes esetével először a Német jogrendszer nem is tudott kezdeni semmit, hiszen kannibalizmusra nem is volt törvény az országban ahogy példa sem. Azért mégis csak sikerült leültetni az akkor 40 éves férfit.

Érdekesség hogy a nem mindennapi történetről a Német Rammstein együttes írt egy dalt Mein teil (Az én részem) címmel, majd készült hozzá egy elég bizarr, mondhatni korhatáros videoklip is.

14_Rammstein-2

 

 

[PA]

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …