EMBERHÚS EVÉS ÉLŐADÁSBAN! [NEM DARK WEB]

Talán mondhatjuk, hogy a Youtube videómegosztó portál történelmében ehhez hasonló “kísérletet” nem csinált még senki Magyarországon. Eddig ilyen bizarr dolgokat, talán csak az internet sötétebb féltekén, a Dark weben lehetett látni.

A Brain Riders adásban Fira Heffner, és Steven Sarto néven futó videósok “KANNIBÁLOK?!” című műsorát átlagosan kezdték. Vendégül hívták a Sötét Mesék nevű csatorna két tagját is, akik arról ismeretesek, hogy horror történeteket osztanak meg a nézőikkel. Az adás közepe felé Steven Sarto megszakítva a társalgást, szóba hozta, hogy hogyan is lehet legkönnyebben emberi húshoz jutni. Állítása szerint, ha van az embernek egy olyan ismerőse, aki baleseteknél takarító, akkor az könnyen hozzáférhet a holtestekhez, ezáltal könnyűszerrel tud kivágni a testből akár egy kis hús darabot is.

A Németországban élő Steven megkérte Firát, hogy menjen ki a hűtőhöz, és mutassa be az online adást nézőinek, hogy mit is küldött neki postán. Fira Heffner ekkor már gyanakodott, hogy nem egyszerű nyershúst kapott barátjától, ezért meg is jegyezte: Ugye ez nem az amire gondolok?!

A nézők ledöbbentek, Steven nevetett. Sokan nem hitték el, hogy igazi emberhúst látnak az adásban. Steven is elővette tányéron a saját hús adagját, kezében egy villa volt. Fira ekkor már émelygett, és félretolta a tényárat. Steven azt találta ki, hogy próbálják ki élőadásban, hogy milyen is lehet emberhúst enni. A Sötét Mesék csapatából Márk, szintén kifutott a konyhába, elöször nem értette hogy emberhús evésről van szó, ezért a hütőjükből behozott egy kis nyers disznóhúst.

steven-huseves

Fira Heffner viccesen meg is jegyezte, hogy Márk… Szerintem te nem érted, hogy mielőttünk most épp EMBERHÚS VAN! RP, a Sötét Mesék csatorna másik tagja szkeptikusan állt a dologhoz, eleinte nem hitte hogy tényleg emberhús van Stevennél, és Firánál. Azonban ahogy Steven beszámolt a hús izéről, ahogy Fira elfehéredett, idővel rájött, hogy itt tényleg nem csak viccelnek a vendéglátóik. A nézők még mindig levoltak döbbenve, a chat-en megindultak a találgatások, hogy vajon igaz-e amit látnak. Végül csak a nagyon szkeptikus nézők írták, hogy kamu volt az egész.

Akármi is legyen az igazság, a kedélyeket sikerült felborzolni.

Az emberhús evés egyébként nem illegális, csak akkor ha a húst fogyasztó egyén erőszakos úton szerzi meg a “táplálékot”.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …