EZÉRT NEM HATOTT A KÍNAI TERÁPIA BAJORRA

Nem adja fel Bajor Imre! Megtudtuk, a rákkal küzdô színésznél miért nem vált be a kínai terápia, s hogy nem tett le a gyógyulásról. Egy magyar természetgyógyász segítségében is bízhat.

Hogyan tovább? Ez a kérdés foglalkoztatja napok óta Bajor Imre rajongóit, főleg azok után, hogy a színművész megszakítva külföldi kezelését hazatért Kínából. Az ötvenhét éves Bajor barátai és családja unszolására vágott neki a tengerentúlnak, hogy előrehaladott agydaganatát egy különleges, gyógyulással kecsegtető eljárással küzdje le.

A kezelés lényege abban állt volna, hogy a beteggel egy speciális algakivonatot itatnak, majd az ennek a hatására kirajzolódott daganatsejtekbe, egy még speciálisabb lámpával oxigént juttatnak, melyek ennek következtében felszívódnak. A közel kéthetesre tervezett terápiát azonban váratlanul megszakították, Imre pedig hazautazott. Sikerült utolérnünk annak a kínai kórháznak az egyik munkatársát, ahol Bajort is próbálták gyógyítani, és arra kértük, árulja el, miért nem hatott a színésznél a szenzációs, új kezelési módszer.

90178

– Sajnos a koponyacsonton nem hatol át a speciális fény, így nem lehetett megközelíteni az elváltozást – kaptuk a szűkszavú tájékoztatást a férfitôl.  – Tisztességesebb volt nem húzni tovább az idejét és megszakítani az itt-tartózkodását.

Információink szerint Bajor összetört a hír hallatán, de élni akarása győzedelmeskedett az elkeseredettsége felett és szeretteivel máris újabb lehetséges gyógymódok után kutatnak. A „kicsi huszár” jelenleg Balaton-parti házában, Fülén pihen. Egy közeli barátja sze­rint ugyan a színész próbál bízni az orvostudományban, és vállalna akár egy európai utazást is valamelyik jól felszerelt kórházba, de jelen helyzetben inkább az alternatív terápiák felé hajlik.

A füleiek szerint nagyon bízik egy magyar természetgyógyászban, akit csak csodadoktorként emlegetnek.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …