FAGYASZTÓBA GYÖMÖSZÖLTE ANYJA A 3 ÉVES KISLÁNYT

Előző nap járt az anya házában a rendőrség, akik egy szomszéd riasztása alapján ellenőrizték, minden rendben van-e család háza táján. Egy nappal később a nő kislánya halott volt, testét a fagyasztóba tuszkolták.

Felkavaró gyilkosságról számolt be a NY Daily News: egy kaliforniai anya és barátja halálra verte a nő hároméves kislányát, Kayleigh-t. A gyermek holttestét először egy bőröndben rejtették el, majd begyömöszölték a fagyasztóba, és még három ott laktak a lakásban, mielőtt végül menekülőre fogták.

87839

A 23 éves Sara Krueger és 26 éves pasija, Ryan Scott Warner nem jutottak messzire, hamar elfogták őket, miután a rendőrök megtalálták a halott kislányt. Mint kiderült, a gyermeket szexuálisan is bántalmazták.

A pár bevallotta a gyilkosságot, azt azonban egyelőre nem tudni, mi történt pontosan a kaliforniai Napában található családi házban. Annyi bizonyos, hogy a pár mindkét tagjának többször akadt már dolga a rendőrséggel.

napa5n-3-web

A nő drogfüggő volt, idegenek jöttek-mentek az otthonában, és többször érkezett feljelentés a pár ellen hangoskodás, családi balhék miatt. A szomszédok aggódtak a gyerek miatt is, aki állítólag nem kapott rendesen enni, de a vizsgálatok mindig azzal zárultak, hogy bár veszekedések valóban voltak, a kislány jól van. Az ügyben a gyermekvédelem felelősségét is vizsgálják.

forrás: borsonline.hu

 

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …