Feleségül vette négyéves rákos betegét a világ legcsodásabb ápolója! Megható képek és videó

Egy jó ápoló mindent megtesz azért, hogy kis betegei meggyógyuljanak. Ha kell, feleségül is veszi őket egy vidám kis ceremónia keretei között. A kislánynak határozottan jó ízlése van, mikor Matt “nővért” választotta!

Az akut limfoblasztos leukémiában szenvedő kis Abbynek egyetlen kívánsága volt, férjhez szeretett volna menni kedvenc ápolójához. A kórház személyzete azonnal intézkedett és Matt “nővér” is örömmel teljesítette a kislány kérését. Abby a rák miatt kemoterápiás kezelést kap naponta, így még hosszú hónapokon át a kórházban tölti majd életét.

Mikor Abby elmondta édesanyjának, hogy annyira szereti Matt ápolót, hogy szeretne hozzámenni, az asszony nagyon meglepődött, de tolmácsolta kislánya kérését a célszemély felé. Matt gondolkodás nélkül igent mondott a felkérésre és a kórház személyzete azonnal neki is látott az előkészületeknek, hiszen 24 óra alatt tető alá kellett hozni az esküvőt. Gyorsan szereztek egy szmokingot mintázó pólót a vőlegénynek és a kórház közelében lévő virágos pedig ajándékba adta a dekorációt. Tortát is kapott az ifjú pár.

Amikor Abby megérkezett a csütörtöki kezelésére, minden elő volt készítve a tündéri esküvőhöz. Virágszirmokon lépdelt a jól ismert folyosón, miközben egyik oldalán az édesanyja, a másikon pedig orvosa, dr. Jennifer Pearce kísérte.

“A kis betegünk szégyenlősen kért meg, hogy vegyem feleségül, én meg gondolkodás nélkül belementem, még gyűrűt is váltottunk, hovatovább, „friss házasok” feliratú járműben is utazhatott Abby, bár igaz, én toltam a játékautót.” – mesélte Matt, az újdonsült „férj”

A játékos esküvőről videó is készült, így Abby bármikor megnézheti “élete legszebb és legboldogabb napját”, ahogy ő mondta. Valószínűleg ez után még gyorsabban fog gyógyulni, hiszen ilyen egészségügyi személyzettel minden támogatást megkap ahhoz, hogy visszanyerje egészségét.

 

Awareness of an awesome nurse and childhood cancer…

Posted by Amazing Abby on 2015. július 16.

És – csak úgy mellékesen – a gyerekek sorsát a szívén viselő, kedves Matt Hickling ápoló tényleg dögös pasi, szóval határozottan állíthatjuk, hogy Abbynek jó ízlése van 😉

forrás: kiskegyed.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …