FÉRJE AKASZTOTTA FEL AZ “ÖNGYILKOS” ASSZONYT

Hiába próbálta a helvéciai férfi félrevezetni a zsarukat, ők nem vették be a felesége öngyilkosságáról szóló mesét. Az ügy vizsgálatát most vádemelési javaslattal zárták le.

 Felesége öngyilkosságát jelentette be egy férfi 2012. november 6-án. T. György Sándor látszólag megtörten fogadt a kiérkező rendőröket, elmondta, hogy felesége egy fűtőcsőre akasztotta fel magát, s ő már hiába vágta el a kötelet és próbálta megmenteni az asszony életét – írja a Baon.hu. A holttest a konyhában hevert a padlón, nyakán egy kisebb, levágott kötéldarab volt, melynek hosszabbik része az ajtó felett futó fűtéscsőre volt feltekerve.
aka

A helyszíni adatok, a szakértői vélemények és tanúmeghallgatások azonban nem támasztották alá a férj történetét, s a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hamarosan gyanúsítottként hallgatta ki Sándort – írja a .

– Az eljárás során volt egy érdekes momentum, amely a nyomozóhatóság figyelmét felkeltette – magyarázta korábban Kovács Gábor bűnügyi osztályvezető. – Atipikus elváltozást észleltünk a felakasztási pontnál, a fűtőcső felső felén. A csövön tapasztalt súrlódásos nyomok nem jellemzőek akkor, ha valaki felakasztja magát, hiszen azok csak úgy keletkezhettek, ha valaki mozgatja azt a kötelet – tette hozzá Kovács.

A férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta, ő ölte meg a feleségét, mert a felesége válni akart tőle. A rendőrség tegnap vádemelési javaslatot tett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …