Figyeld, ahogy ez a kiskutya a Télapót várja! Imádnivaló!

A karácsonyi hangulat mindannyiunkra szétterjed, és elönt csupa jóérzéssel főként akkor, amikor a Télapóra várunk, hogy elhozza nekünk a várt ajándékot. Még a négylábú házi kedvenceket is bekeríti a hatalma alá, és amint a videóból kiderül, ők is testileg-lelkileg felkészülnek a szentestére!

Ha nem is minden kutyus, de az alábbi Jack Russel Terrier tudja ám, miként kell az ünnepekre hangolódni. A szimpatikus négylábú gondoskodik arról, hogy minden a helyére kerüljön, még mielőtt a nagyszakállú betoppanna. Minden apró részletre gondol: a piros zoknira, a sütis tányérra meg a pohár tejre, aztán fülsiketítő ugatásba kezd, hogy jelezze, ő is várja ám a Télapót!

Azon az éjszakán sehogy sem akart álom jönni a szemére. A sütemény és a tej illata csábítóan csiklandozta az orrát. De a nagyszakállú így sem kerülte el őt. A házikója mellett ugyanis ott termett az ajándék.

Csodálatos téli álom, nem igaz?

forrás: http://sztarcafe.com/

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Bitcoin Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup. Digitális …