FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNY CSONTJÁRA LELTEK A MARSON

Hátborzongató dologra bukkantak „idegenhívők” a NASA marsjáró szondájának egyik képén. Egy földönkívüli lény megkövesedett csontját vélik látni a fotón.

Egy combcsontra hasonlító megkövesedett valami tartja izgalomban a népeket. Mint az tudott, a NASA Mars-szondája, a Curiosity rendszeresen küld képeket a Földre, amiket az ameriaki űrkutatók fel is töltenek honlapjukra, hogy bárki gyönyörködhessen a kietlen, mégis lenyűgöző szépségű tájban. Az egyik ilyen fotón szúrta ki valaki a szerinte combcsontra hasonlító darabot.

97830

„Általában csak csupasz szikláknak látszanak a marsi kőtömbök, de ez nem lehet valami más?” – kérdezte blogjában a szemfüles felfedező, majd így folytatta: „Tudjuk, hogy a Marson nagy valószínűséggel volt élet, s az sem elképzelhetetlen, hogy ott az apró organizmusoknál nagyobb lények is kifejlődtek. Tudjuk azt is, hogy milyen pusztítást végeztek a bolygón a meteorok és a heves porviharok. Ezek hozhatták elő most ezt a maradványt is, ami nagy valószínűséggel csont.”

A hozzászólásokból pedig kiderül: az olvasók szerint nagyon is hasonlít a lelet a macskák, leguánok vagy dinoszauruszok csontjára.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …