FÖLDÖNKÍVÜLIEK JÁRTAK FLORIDÁBAN? – VIDEÓ

Különös fényjátékra lett figyelmes egy Debralee Thomas nevű biztonsági őr a floridai öböl egyik luxusbérházának őrzése közben. Az eseményről készült videofelvétel a szakértők szerint valódi.

Untitled-1

Debralee Thomas biztonsági őr éppen éjszakai szolgálatát töltötte Naples városának egyik luxusapartmanjában, amikor furcsa dolgokat észlelt az udvari medence képét mutató monitor képernyőjén.

– Azonnal tudtam, hogy valami nagyon különleges dolog történik. – mesélte a nő az NBC-2 riporterének.

Thomas szerint a fények előbb egy feje tetejére állított repülő csészealjra hasonlítottak, majd a fény egyszer csak megnyúlt és háló módjára borította be az égboltot. A jelenség 30 percig tartott, majd kis idő múlva nyomtalanul abbamaradt.

– Nem bogarak csinálták, hiszen olyat számtalanszor láttam már. Ez valami teljesen más volt. – folytatta Thomas.

A tévécsatorna a felvételeket eljuttatta egy biológushoz, aki annyit mondott, hogy biztosan nem egy rovar okozta a videón látható fényjelenséget. A felvételeket megvizsgálta egy ohioi, UFO-jelenségekkel foglalkozó szervezethez is, akik állítják: a videó nem manipulált, hanem minden kétséget kizáróan valódi, vagyis átverésről nem lehet szó.

Pontosabb választ ezen kívül nem adtak, így továbbra is csak találgatások vannak, hogy mi vagy ki okozhatta a titokzatos fényjátékot.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …