Furcsa és félelmetes démonok

Rengetegféle kultúra van a világban, mindegyik sajátos mondavilággal rendelkezik. A legtöbben viszont vannak démonok. Az emberiség nagyon szeret démonoktól rettegni. Most újabb hét, nagyon érdekes démonnal jelentkezünk!

Rusalka
A szlávoknak nagyon sok félelmetes történetük van. A Rusalka nevű démon azokat támadja meg, akik a partokon élnek. Hogyha szereted a hableányokat, akkor a Rusalka lehetséges, hogy meg fogja változtatni a véleményedet a vízben élő teremtményekről. A Rusalkák a folyók mélyén élnek, esetleg a folyók mellett található fákon. Hogyha vonzó emberek próbálna átkelni a folyón, akkor megjelennek, és megpróbálják őket a mélybe csalni hasonlóan a szirénekhez.

Jikiniki
A japán buddhisták hisznek abban, hogy az életedben elkövetett dolgok befolyásolják a halálodat. Hogyha önző és fösvény ember vagy, akkor lehetséges, hogy Jikinikiként térsz vissza. Ezek a szellemek halott embereket esznek. Félelmetes teremtmények, akiknek folyamatosan nemrégiben eltávozott embereket kell enniük, hogy életben maradjanak. Ráadásul a friss holttestekről el is lopják az értékes tárgyakat. Hogyha legközelebb a temetőben jársz, akkor érdemes odafigyelni a Jikinikire.

Daeva
Az iszlám felemelkedése előtt Iránt a Perzsák irányították. A perzsák a zoroastrian vallást gyakorolták, amelyben egy félelmetes démon is volt, aki férfiakat kísértett meg. A Daevák a káosz ügynökei, akik mindent megtesznek, hogy anarchia uralkodjon.

Surgat
A keresztény vallás rengeteg történetet foglal magában ördögi lelkekről, akik megkísértik az embereket, főleg a gyereket. A Surgat hasonló a mumushoz: sötét helyeken rejtőzik, ráadásul a bezárt ajtókon is képes beszökni. Hogyha találkozni akarsz vele, akkor érdemes az ágyad alá nézned.

Samael
Samael nagyon fontos arkangyal a judaizmusban. A halál megtestesülése. Eljön az emberekért a halálos ágyukhoz. A zsidók nem gondolják, hogy Samael gonosz, de nagyon elővigyázatosak vele kapcsolatban. Hogyha Samael útját keresztezed, akkor nagyon mérges lesz és veszélyes. Ettől függetlenül egyszer mindannyiukért eljön.

Pontianak
A férfiak régen borzalmas dolgokat tehettek a nőkkel, és nem is kellett érte semmilyen árat fizetniük. A nőknek kellett egy védelmező, így a Pontianak lépett közbe. A Pontianak azoknak a nőknek a szelleme, akik meghaltak a szülés alatt és mérgükben újra feltámadtak. Általában férfiaknak estek neki, ráadásul nagyon kegyetlenek, főleg a férfiak nemi szerveit célozták meg.

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …