Undorító kegyeletsértő oldal Bence nevével!

Anno leközöltünk egy cikket arról, hogy mennyire undorítónak tartjuk a Szita Bence emlékére létrehozott emlékoldalt, amely már akkor is inkább  csak a rajongók gyűjtésére fordította az energiát, mint sem arra hogy például nevéhez méltón azokhoz szóljon akik Bencét kívánják gyászolni. Bár inkább akkor is az emberek gyűlölködésére apellálva szorgalmazta a halálbüntetés visszaállítását. Persze akkor se szólt ez az oldal Bencéről, csupán valaki rajongótábort próbált szervezni, és sajnos sikerült is neki.

Anno az oldal a halálbüntetés visszaállítását szorgalmazta, (ami már akkor is egy hülyeség volt) jelenleg viszont az oldal adminisztrátora, akit inkább hasonlítanék valamiféle féreghez mintsem emberhez, jelenleg szexuális tartalmakat oszt meg. Kérdem én, miféle elvetemült “ember” tehet ilyet? Hogy lehet ilyen gusztustalan, vagy egyáltalán bármilyen marketing célra felhasználni egy gyermek halálát? Nem gondol ez a barom arra, hogy mit érezhetnek Bence hozzátartozói, akik jelenleg is próbálják feldolgozni a gyászt? Undorító! A fenti képen egyébként látható hogy melyik oldalnak is fűződik érdeke ebből az egészből, szintén szánalmas…

Kérek mindenkit, a linkre kattintva jelentsétek az oldalt, hogy ne hozhasson bevételt Bence halála ennek a szánalmas féregnek!

KLIKK IDE, ÉS JELENTSÉTEK AZ OLDALT! https://www.facebook.com/a.halalbuntetest.hozzuk.vissza

2013.04.17. – szerk: Közben törlődött az oldal. 🙂

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …