Gusztustalan állatokat mentenek!

A jegesmaciknak és az igéző szemű majmocskáknak soha nem lesz komoly gondjuk az túléléssel, mert a természetvédők ügyesen ki tudják használni a cukiságukat.

Éppen azért jött létre a Ronda Állatokat Megmentő Társaság, hogy a gusztustalan élőlények is kapjanak egy esélyt az életben maradásra. Ilyen például az alábbi disznóorrú béka, amely úgy néz ki, mintha lónyálban áztatott bőripari hulladék lenne.

4717090_aac5107d14a2c48c749aad46f7bec2c6_wm

A brit Ugly Animal Preservation Society  szervezet kampányt indított azokért az állatokért, amelyek kinézetük miatt nehezebben kapnának támogatást. Rendezvényeiken tudósok és londoni színészek mutatnak be egy-egy ronda állatot, a vicces előadások végén a közönség szavazhat arról, hogy melyik furcsa lény legyen az aktuális kabalaállat.

Nem pénzt gyűjtenek a rondaságoknak, hanem csak tudatosítani akarják az emberekben, hogy mindegyik állat értékes. Kicsit úgy hangzik az egész, mint a Szépség és szönyeteg mesefilm nagyon mély mondanivalója a valódi emberi értékekről. A szervezet mindenesetre abban bízik, hogy a nézők végül támogatnak egy környezetvédő szervezetet, és döntésüket nem a cukiság vezérli majd.

index.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …