GUSZTUSTALAN DOLOGBÓL KÉSZÜLT SZALÁMIT ÁRULNAK

Étvágy aztán biztosan kell ahhoz az újfajta húsáruhoz, amelyet spanyol tudósok fejlesztettek ki. Ízre állítólag finom, csak ne tudnánk, miből készült.

Az összetevők között kisbabaürülék is akad abban a hagyományostól némiképp eltérő kolbászban, amelyet Spanyolországban kísérleteztek ki.

A tudósok állítják, hogy a termék kedvező hatással van az egészségre, a csecsemők kakijában ugyanis nagy mennyiségben találhatók olyan fontos baktériumok, amilyenek például a probiotikus készítményekben is vannak, többek közt lactobacillus vagy bifidobacterium.

A tudósok a kisbabák székletéből kivonják ezeket a kedvező élettani hatású baktériumokat és hozzáadják olyan szalámifélékhez, amelyek készítésénél már amúgy is használnak másféle baktériumokat. Állításuk szerint a termék fogyasztása hozzásegíthetne az egészséges bélflórához, amivel számos betegség megelőzhető volna.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Egy agysebész szerint van valami “odaát”

Az emberiség történelme során az egyik legnagyobb kérdés, hogy vár-e ránk valami a halálunk után.  …