Gyanús dolgok a VALÓVILÁGBAN! Átverés az egész?

Gyakran merül fel a kérdés azt illetően, hogy a Való Világ című műsor mennyire valóságos. Sokan vélni tudják, hogy az egész csak színjáték, ergo valamiféle forgatókönyv szerint történnek a cselekmények, bár a műsor készítői ezt váltig tagadják.

Ugyanis felmerül a kérdés, hogy vajon ki az aki szavazna, ki az aki nézné egyáltalán a műsort, ha tudná, hogy amit lát az egyszerű színjáték – úgy mint például a Barátokközt. A jelenlegi szériában legalább nem kell fizetni az sms-ért mikor szavaz a kedves néző, mert az idei szériától kezdve, csak okos-telefonokon futó applikáción keresztül lehet szavazni a kedvencekre.

A műsort nézők biztosan emlékeznek, mikor az iskola héten Zsolt, egyből kiszúrta magának a szőke tanárnőt, akit a többi játékos is egyből Dorka (Zsolt műsorbéli barátnője) idősebb változatának hívott.

való_világ

 

Ez eddig még nem is lenne furcsa, hiszen nem tudhatjuk hogy Zsolt mennyire hűséges, illetve hogy mennyire is gondolta komolyan a kapcsolatát Dorkával, de az érdekes hogy a Valóvilágban megjelenő fiatalos tanárnő, épp ugyanezt a “diákjára rámozduló tanárnő” karaktert játsza a 2014.03.11.-én játszott Gyanú Árnyékában című szintén RTL gondozásában készült műsorban. A gyanakvást még jobban erősíti, hogy a Gyanú Árnyékában című műsorban szintén Zsoltnak hívják a diákot, akire a tanárnő rámozdult.

gyanú árnyékábanA szóban forgó Gyanú Árnyékban epizódért klikk a képre!

Vajon mi lehet az igazság?

Az igazság valószínűleg az, hogy a műsorokban megjelenő szőke “tanárnő” valójában nem tanárnő, hanem egy amatőr színész/statiszta. Kétséges, hogy egy valódi tanárnő több-ízben vállalná azt a szerepkört a legnézettebb kereskedelmi csatornán, hogy a diákjaival létesít törvénytelen kapcsolatot. Az ilyen tanár-diák kapcsolat akkor se vállalható egy iskola számára, ha a diák egyébként elmúlt 18 éves. A bakit talán az okozta, hogy a két műsor szereplőválogatásán figyelmetlenek voltak a szervezők, és nem voltak vele tisztában, hogy ilyen hasonló szerepre osztották be az amatőr színésznőt/statisztát.

Felmerül tehát akkor a kérdés, hogy VV6 Zsolt közeledése mennyire volt őszinte a “tanárnő” felé, és mennyire egy forgatókönyv része? Különösen érdekes az, hogy Dorka a blikknek adott nyilatkozatában megbocsájtotta a Zsolt, és “tanárnő” közti flörtöt, holott a műsor során végig féltékenykedett, pl Izára is.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …