Ha pasik ölelkeznek, akkor buzik e?


Bevallom ilyen kérdéssel még nem igazán kerestek meg, de azért igyekszem válaszolni rá. 🙂

Szia Fira!

Lenne egy kérdésem, amit esetleg meg is videósíthatnál (egy 4 perces kis vélemény kifejtős videóban) szóval a kérdés az az lenne hogy ugye mostanában főleg jön mindenhonnan hogy ha a lányok ölelgetik egymást akkor ők cukik, ha a fiúk akkor buzik.
De így alapjáraton miért is lennének buzik? Szóval miért ne szerethetne, és itt a normál szeretetre, nem a szerelemre gondolok egy srác egy srácot még egyszer mondom, barátilag.
Erről csinálhatnál szerintem egy kis véleménykifejtést, mivel szerintem jó téma.

Szia!

Nem tudom hogy ebből kreálok e valamikor videót, de leírom neked hogy erről mi a véleményem.

A fiúk, és a lányok genetikailag mások – gondolom ezt tudtad eddig is. :)) Más hormonok irányítják őket, a jellemüket is másképp alakította ez evolúció. A fiúk alapjáraton azért nem “szeretnek” ölelkezni egymással, mert ösztönösen megy köztük a rivalizálás, amolyan falka hangulat. Szóval az érvényesül, aki  erősnek látszik, aki meg erős, az nem érzeleg, mert ha érzelegni kezd, akkor azt hiszi öntudatlanul is, hogy nem lesz vonzó a nőstény egyedeknek. 🙂 Ez tényleg egy ilyen öntudatlan dolog. Ezért tűnhet furcsának ha a pasik ölelkeznek, és ezért nem, ha a csajok meg igen. Belénk ivódott ez a felfogás.

Szóval vannak olyan dolgok, amelyek az évezredek során “férfi dolgok”, mások “női dolgok” lettek. Bele lett “kódolva” a DNS-ünkbe a fajfenntartás érdekében. Úgy ahogy egy pasitól nem szép látvány, hogy például illegeti a seggét, épp ilyen fura ha túlzásba viszi az ölelgetést is. Az az általános nézet, hogy a nők szép legyenek, gyengédek, a férfiak meg erősek, kemények. Persze most nem arról beszélek, hogy 1 év után kijön a kórházból a haverod, és azért mert megöleled akkor buzi vagy… hanem arról, ha állandóan ölelgetni akarod – ergo vágysz a testi közelségére. Ha így van, akkor vonzódsz a saját nemedhez, vagy latens homoszexuális vagy,  de minimum van egy kis nemi identitás zavarod.

Ha bármilyen kérdésetek van továbbra is, és úgy gondoljátok hogy mi képesek lehetünk rá megoldást találni, akkor írjatok bátran. A facebook csoportunk elérhetősége:
https://facebook.com/firaizmus
vagy akár emailben: firaizmus (kukac) gmail.com

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megtalálták az örök élet elixírjét – egy sírban

EGY ŐSI TAOISTA SZÖVEG ALAPJÁN AZ „ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJEKÉNT” AZONOSÍTOTTÁK A RÉGÉSZEK AZT A FOLYADÉKOT, …