HAARP halálsugár Magyarországon?

billederhaarp-hole-in-sky2 Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok…
Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.
Mivel tudom, hogy véletlenek nincsenek, és mindennek oka van, így mögé néztem egy kicsit a történéseknek és több gondolatébresztő kérdés is felmerült bennem.
A további összefüggések megtalálását és a következtetések levonását az olvasóra bízom!
Nem tudom, hogy feltűnt-e már az országban valakinek (a barátnőmön kívül), hogy mostanában a forradalmakat szimbolizáló nemzeti ünnepeink napján hirtelen elromlik az idő?
No és az feltűnt-e, hogy azok a jelenleg magas tisztséget betöltő politikusok, akik egykor élenjárók voltak március 15-én a szónoklásban és álnok módon énekelték a magyar Himnuszt és idézték a „Talpra magyar, hí a haza…” Nemzeti dalt, azok most elmenekülnek ez idő tájt külföldre.

 

Mitől féltek ingyenélők?
Meglátszik, hogy az a sok materialista elv és eszme, amit ész nélkül elsajátítottatok a különböző felsőoktatásúnak minősített intézményekben – melynek tandíját a nép fizette –, és az a primitív vaskori gondolkodásmód, mely alapján jár az agyatok, korlátoz benneteket az intelligenciában!
Biztos vagyok benne, hogy az, amitől a még hatalmon lévő kizsákmányoló politikusok és lakájaik félnek nem március 15-én, de nem is október 23-án fog bekövetkezni.
Van egy jó magyar közmondás erre: „Egyszer volt Budán kutyavásár” – aztán már csak kiállítás… Kétszer ugyanaz a március 15 nem fog megtörténni!
Ha eljön az ideje országunkban a jelenlegi politikai és gazdasági rendszer összeomlásának/bukásának, akkor a nép nem várakozik egy már meglévő, forradalmat szimbolizáló nemzeti ünnepre, hanem megteszi a szükséges lépéseket a szabadság és függetlenség felé. A diktátorok (mert több is van) és talpnyalóik pedig nem tudnak majd olyan helyre bújni, ahol a végrehajtásra születettek meg ne találnák őket.

hgjuz
Nem tudom, hogy egyesek miből gondolják azt, hogy személyüket nem éri utol a végzet?
Az élet iróniája az, hogy a sorsát senki nem kerülheti el és minden gondolatnak, valamint cselekedetnek következménye van! Tehát ha egy mai politikusnak tettei következményeként az a sorsa, hogy a Dunában végzi (ha nem tud úszni, akkor az pech…), vagy esetleg egy külföldi pszichiátrián köt ki, mert beleőrül, hogy megfosztják hatalmától, akkor ez tetszik, nem tetszik meg fog történni és nincs az a földalatti szennyvízcsatorna vagy határainkon túli ország, ahol elbújhat az igazságszolgáltatás és számkérés elől.
A politikusoknak a hatalmat a nép adja – és az is veszi vissza!
Hogy mikor? Ezt most tényleg csak az Isten tudja…

Behavazott Magyarország
Hazánk légterében mindenféle nemzetiségű repülőgép szabadon repkedhet, húzva maga után a szabad szemmel is látható vegyi csíkokat. Régen ezek a kondenzcsíkok nagyon hamar eltűntek az égről, manapság azonban még fél óra múlva is látni lehet a „vegyi permetezés” nyomát.
Az elmúlt hetekben feltűnt nekem, hogy Debrecen felett egyszerre 6-7 repülő is ontja ki magából a vegyi mérget. Természetesen nemcsak Debrecen a célpont, hanem egész Magyarország, sőt egész Európa.
Nem véletlenül cirkálnak felettünk éjjel-nappal a „terroristák” tulajdonában lévő repülőgépek árasztva magukból a tudatmódosító anyagot.
Bizonyára többen hallottak már a HAARP-ról (High Frequency Active Auroral Research Program). Magyarra fordítva a HAARP Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program-ot jelent.

hqdefault

Sugárzása felmelegíti az ionszférát a természet befolyásolására, s így természeti katasztrófának (vihar, árvíz stb.) álcázva megtámadható és leigázható bármelyik ország anélkül, hogy az ellene irányuló támadásnak tudatában lenne.
A HAARP olyan fegyver, ami nemcsak az időjárást, hanem az emberek tudatát és gondolkodását is képes befolyásolni.
Természetesen az agytröszt ez esetben is az USA, bár már állítólag Kína és Oroszország is rendelkezik ezzel a harci eszközzel. A cél az abszolút világhatalom megszerzése.
Nem tűnik fel senkinek, hogy Magyarország elpusztítására különös figyelmet fordítanak egyes országok?
Vajon mi az oka annak, hogy pont március 14 és 15-én történt ez a nagy havazás és vált az ország helyzete katasztrofálissá?
Miért van az, hogy egy igen neves forradalmat szimbolizáló napon esik ennyi hó az országunkra és hűl le –15 fokra a levegő?
Kinek/kiknek és miért áll érdekében Magyarország lakosságának „lefagyasztása”, megbénítása és ellehetetlenítése?
Talán az van a dolog hátterében, hogy amíg az emberek a havat lapátolják, vagy a hóakadályok miatt az utakon fagyoskodnak, addig sem gondolkodnak és eszükbe sem jut egy forradalmian új változás megteremtése, melyet csakis összefogással (az 1848-as forradalom példájából okulva) lehet elérni?
Nem érdekes jelenség, hogy március 16-án már gyönyörű napsütéses idő van és olvad a hó?

ÉBREDJ MÁR FEL MAGYAR LAKOSSÁG!!!!!!!

forrás: tudatraebresztes.blog.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …