Halott űrlényt találtak

Pár hete lezuhant valami Szibériában az égből, és most ráleltek a balesetet szenvedett jármű utasára, egy földönkívüli létformára.

A különböző videomegosztó portálokon se szeri, se száma a házilag készített, vagy valósnak vélt UFO-s felvételeknek. Ám a legújabb rövidfilm igencsak valódinak tűnik. A videót Szibéria kietlen részén készítette két orosz úriember pár napja, és egy körülbelül negyven-ötvencentis humanoid űrlény teteme látható rajta.

ufóóó

Az elméletek szerint a földönkívüli az egy hónappal ezelőtti titokzatos légi szerencsétlenségben vesztette életét. Pár hete több jelentés is beérkezett az orosz katasztrófavédelmi hivatalhoz, melyek egy lezuhant légi járműről szóltak. Roncsokat azonban nem találtak, és semmilyen földi közlekedési eszköz nem kért arra a területre repülési engedélyt. Aztán hosszú kutakodás után felfedezték a balesetben megcsonkított tetemet.

Egyes UFO-hívők szerint az FBI is azért ismerte el nemrég az új-mexikói Roswellben történt űrlény katasztrófát, mert tudomást szereztek az oroszok birtokába került teremtményről. Ezek után pedig fölösleges lett volna tagadni az 51-es körzet legnagyobb rejtélyét. Bár vodkakedvelő barátaink videója azért teljes mértékben nem meggyőző, hiszen a Jurassic Park dinoszauruszai is élethűek voltak, holott csak bábosok és trükkmesterek alkották őket. Vagy Steven Spielbergnek hatalmas a hátsókertje, és mai napig ott bújtatja kedvenc főszereplőit.

videó:

forrás: storyonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …