HALOTTAKKAL SZELFIZTEK, ÉS AZ INTERNETEN VILLOGTAK VELE

Bizarr csoportot leplezett le az ukrán rendőrség. Az egyik közösségi oldal egyik privát csoportjában ugyanis nagyjából 500 olyan képet találtak, amin fiatalok már halott emberekkel szelfiznek.

Szelfizz a halottal – ez volt a neve annak a csoportnak a VKontakte nevű közösségi oldalon, ahová több mint 500 fiatal töltött fel képeket. A beteg elméjű fiatalok társasága akkor bukott le, amikor az oldal egyik üzemeltetője pénzt (nagyjából 22 ezer forintot) ajánlott fel annak, aki adott időn belül a „legjobb” képet tölti fel. Ráadásul külön kiemelték, hogy azok, aki mosolyognak is a holttest mellett, azok jobb elbírálásban részesülnek. Alfred Poljakov a Donyecki Egyetem professzora – legalábbis ő ezt állítja magáról – azt mondja, szerinte semmi rossz nincs abban, amit a csoport csinál.

A csoport adminja, Alferd Poljakov. Nem tudni, hogy valódi nevét használta-e

– A halál egy új élet kezdete. Mi ezt szeretnénk megértetni az emberekkel. A csoport is azért jött létre, hogy megváltoztassuk a halál eddigi, sokszor teljesen kifacsart értelmezéseit. – áll a leírásban.

– Egyelőre azon dolgozunk, hogy kiderüljön, összesen hányan voltak érintettek ebben a csoportban. – közölte szűkszavúan a donyecki rendőrség, miután a csoportot töröltették.

forrás: borsonline

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …