Hogyan kéri microchipjét az ember?

A chipek széleskörű elfogadásán dolgoznak bizonyos tudományos intézmények, hogy az emberi szervezetbe biztonsággal be elehessen ültetni a jövőben.   Ugyanis kezdetben az lenne a cél a chipekkel, hogy minél természetesebbnek tűnjön a mindennapi használatban, hiszen a számítógép használattól, kezdve, a mindennapi tevékenységet ezeken a kütyükön keresztül lehet majd végezni.

csontváz

A végcél pedig nem biztos, hogy az emberek mindennapjainak megkönnyítését szolgálnák a  chipek. Ezek a szilícium alapú komputer chipek, csak arra várnak, hogy bekerüljenek a testünkbe. Még választhatunk az egyesülés módjával kapcsolatban. A chipek testünkbe bejuthatnak intim úton, be is ültethetik, mint a kutyákba, vagy lehetséges még a legkonszolidáltabb verzió, a lenyelős módszer.

A technológiákat a precíziós gyártásra igyekeznek alapozni. Vannak projektek, amire már az engedélyt megkapták, de olyan verzió is akad, amikor még csak a kísérleti stádiumban van a projekt. Kidolgozás alatt vannak már az új szenzorok, melyek az ember egészségét hivatott abszolút mértékben védeni. Az orvos számára olyan információkat szolgáltat, hogy a páciens jelenlegi állapota milyen szinten van. Jelenleg az alany milyen gyógyszereket szed, és azt vajon be is szedi e? A betegnek joga van még ahhoz is, hogy milyen szinten fogja védeni személyes adatait, és információit.

chip

Ezek a chipek, már évek óta állatok szervezeteibe ültetik be minden probléma nélkül. A cukorbetegek, és szívbetegségben lévő pácienseknél, már a projektet akár a végfelhasználói szintre is lehetne juttatni. Elérhető áron. Az ettől sokkal bonyolultabb fejlesztés, és kísérlet jelenleg azon folyik, hogy a paralízisben szenvedő betegek a gondolataik által is tudják a chipet irányítani.

A beültethető szenzoroknak az a lényege, hogy a testben levő információkhoz vezeték nélkül tudjon hozzá jutni az illetékes orvos, vagy asszisztens. Az ilyen kütyük, már nem csak kísérleti stádiumban vannak, hanem engedélyeztetés alatt is, és piacra dobás előtt állnak. Amikor az eszköz jelzi az orvosnak, hogy baj van, az orvos köteles a beteget felkeresni, hogy problémáján segítsen. Nincs az a beteg, aki ellent tudna mondani egy ilyen probléma megoldó szerkezetre. Tehát a manipuláció készen áll az emberiség néhány kiszolgáltatott egyént felhasználva.

Az imént felsorolt példák közül, már most rendelkezésre áll, még az orvosok számára is az ún. kameratabletta, amely egy pirula formában egy pohár vízzel bejuttatható az emberi szervezetbe. A kamera végigpásztázza a zsigeri problémás helyeket, és információkat szolgáltat az orvos számára. Ezt a pirulát, már a háziorvosok is megrendelhetik. Az információk a testhőmérsékletet, és az oxigénizáció értékeit is szolgáltatják. Ez rendkívül fontos lehet sportolók számára illetve, akik ki vannak téve a hegyi betegségnek.

chip2

Sokan már most úgy gondolják, hogy a technológia nagyon tolakodó, de erre is kifejlesztettek egy olyan módszert, ami szerint egy szilícium alapú chippel ellátott placebo tablettát kell lenyelni, és azt összehangolni a mobiltelefonunkkal. Ez juttatja el az orvosunknak, ismerősünknek, barátainknak baj esetén az információkat. Hasonló történet ez, a napjainkban használatos ICE kóddal, ami a telefonunk névjegyzékében szerepel.

abc

Van még egy terület, az ún. intim zónákon keresztül történő információáramlás, ami azonban még sok kísérletezés előtt áll. Az ember ezen kellemes területeit próbálják aktiválni, akár tetováláson keresztül is, hogy mindenképpen információkat szolgáltasson azoknak, akiknek kell. Az okosok azt állítják, hogy az orvosnak, ismerősnek, barátnak, de vajon meddig mehet még ez a terv? Talán a totális kontrollt!

agyalap-300x160

forrás: costadelsolmagazin.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …