HOLOKAUSZT TAGADÓ LETT AZ INDEX.HU? | Csak kérdezem…

Mindjárt az elején tisztázzuk, nem állítok, kérdezek. Ezzel a cikkel nem célom mocskolódni, vagy valótlan dolgokat állítani akár az index.hu újságirójáról, akár a holokausztról.

Viszont érdekes dologra bukkantam az “index.hu” hasábjait olvasva, miszerint Sztálin sokkal több embert ölt meg etnikai alapon, mint Hitler. Valójában ezt a hülye is tudja, illetve aki fejben képes matekozni kicsit. A Szovjetunió népességének száma sokkal nagyobb volt, mint a Német birodalom által megszállt területeké, szóval ez eléggé megkönnyítette a kommunista vezér dolgát a “tömeggyilkosi versenyben”.

Miről is beszélek?

Sztálin Hitlert is megelőzte az etnikai alapú tömeggyilkosságokkal

-Szól az index.hu cikkének címe. Tehát állítja hogy ez így volt. Oké, tényleg így volt. Menjünk tovább.

holokauszt-cikk_01

Sajnos csak ilyen szájbarágósan tudom magyarázni, szóval ismét kapunk egy állítást, hogy Sztálin sokkal nagyobb g*ci volt, mint Sztálin. Ez is oké eddig, menjünk tovább.

Ezután Kolozsi Ádám (a cikk szerzője), a holokausztra szakosodott Timothy D. Synder amerikai történészre hivatkozik, aki többek között bizottsági tagja az amerikai holokauszt emlékmúzeumnak is.  Mit is mond ez az író?

holokauszt-cikk_02

Mielőtt mélázni kezdenénk, ne menjünk el amellett, hogy Kolozsi Ádám a az elmúlt évek legnagyobb hatású történeti munkájaként aposztrofálja a forrását. (Tehát vélhetően hitelesnek tartja, hiszen nagyjából a könyvből származó adatokból dolgozik a cikk)  És itt hívnám fel a mélyen tisztelt nagyérdemű közönség figyelmét, a pirossal bekeretezett [ezerszer] szóra! Tehát Sztálin ezerszer több embert ölt meg etnikai alapon, mint Hitler?? Nosza, nézzük csak meg az indexes cikket, hogy mennyi is az annyi?

holokauszt-cikk_03

Na szóval, ha netán elvesztettük volna a fonalat, a cikk azt mondja hogy 250 ezer embert gyilkoltatott meg Sztálin etnikai alapon, viszont ezerszer többet mint Hitler.

HOGY MI?? MI A VÉRES NÁCIKURVAGECIS ANYÁDAT POFÁZOL BAZMEG TE NÁCIFÉREG????? – Törne belőlem elő az index.hu, 444.hu, hvg.hu stb stb ballib sajtón nevelkedett pc-gender-balliberális ultra értelmiségi.

De nem tör, mert elkezdek filózni. Mi van akkor, ha itt valami kavarodás van? Nézzük már meg, hogy mennyi zsidó, illetve egyéb népcsoportot is gyilkoltak meg a náci haláltáborokban.

… Átnyálaztam a fél internetet, és hát eléggé zavaros a helyzet.

Sajnos nincs pontos adat arról, h valójában hány embert öltek meg etnikai alapon a náci haláltáborokban, viszont a holokausztot kutatók zöme, nagyjából több mint 5 millió főre saccolja ezt a számot a korabeli dokumentumok alapján. Na de mit is mond nekünk Kolozsi Ádám mélyen tisztelt írója? Sztálin megöletett 250ezer embert, de ezerszer többet mint Hitler.  250.000 osztva 1000-el, számoljunk számológéppel, nehogy hülyék legyünk, és csaljunk ide oda pár nullát, na igen pötty pötty, és…

 – Tehát 250 áldozat!

HOGY MI?? MI A VÉRES NÁCIKURVAGECIS ANYÁDAT POFÁZOL BAZMEG TE NÁCIFÉREG????? – Törne belőlem elő ismét az index.hu, 444.hu, hvg.hu stb stb ballib sajtón nevelkedett pc-gender-balliberális ultra értelmiségi, de nem tör mert gonosz mosoly ült az arcomra. Mit is mond a holokauszt törvény?

„A holokauszt nyilvános tagadása

269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Már a matektanárom is megjósolta, hogy nem fogok Eintstein nyomdokaiba lépni (főleg hogy ő sem volt matematikus), de akár hogy számolom az 5-6 millió vs. 250 áldozat az kib*szottul nem jelentéktelen különbség, és az index.hu az egyik, ha talán a legnagyobb online sajtó – tehát eléggé nagy nyilvánosság. Most akkor holokauszt tagadó cikket publikált az index?

Nem állítom, csak kérdezem…

Írta: Fira Heffner

 

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …