HORROR: FELROBBANT A KOKTÉL A TINI GYOMRÁBAN

Szabályosan darabokra szaggatta egy koktél a 18 éves lány gyomrát. Életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani – a gyilkos italt kínáló bárt mégsem zárták be.

Ugyan hatalmas büntetést kell fizetnie annak a lancasteri bárnak, ami a súlyos sérüléseket okozó koktélt felszolgálta, mégis tovább folytathatja a működését.

Gaby Scanlon épp a 18. születésnapját ünnepelte az Oscar’s Borbárban, amikor egy Nitro-Jagermeister shot után égő fájdalmat érzett a gyomrában, szájából és orrából pedig füst szivárgott. Másodpercekkel később egy szabáyos “robbanást” élt át belül. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok egy életmentő műtét keretén belül a gyomra jelentős részét eltávolították. A szörnyű eset 2012 októberében történt – az ügy végére azonban csak most került végérvényesen pont.

Hasonló ital tette tönkre a születésnapját ünneplő Gaby életét

A csupán pár hónappal korábban nyílt bár Londonból kölcsönözte a nitrogénkoktélok ötletét – ám tény, hogy nem győződtek meg róla, hogy biztonságos-e a felszolgált ital. A nitrogént ugyanis eredetileg csak az ital lehűtésére szabad használni – az az emberi szervezetbe nem juthatna be.

Gaby esetében azonban ez történt. A bíróság végül nem találta bűnösnek sem az italt elkészítő férfit, sem a hely vezetőjét, Andrew Dunnt – a bárnak azonban komoly bírságot kell fizetnie egy friss döntés értelmében: 100 000 fontot, azaz több, mint 42 millió forintnak megfelelő összeget – írja a Daily Star.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …