HORROR: SZÜLEI HOLTTESTÉVEL FAJTALANKODOTT A KANNIBÁL

A kettős gyilkosság részletei olyanok, mint egy horrorfilm forgatókönyve.

Brutális kettős gyilkosság rázta meg az argentín Pilar városát: A 25 éves Leandro Acosta nem egyszerűen kivégezte édesanyját, Miryam Kowalczukot, és nevelőapját, Ricardo Kleint, de szeretkezett a holttestükkel, feldarabolta őket, evett belőlük, a maradékot pedig a család hat kutyájával falatta fel.

A rendőrség azután tartóztatta le a fiút, hogy egy rokon bejelentése után a család háza körül rábukkantak pár emberi maradványra. Az eset azonban ezzel még koránt sem ért véget.

Acosta, aki elfogása után vallomást tett, azzal indokolta a gyilkosságokat, hogy nevelőapja nem csak vele, de saját 11 éves ikerpár édesgyermekeivel is fajtalankodott. A hatóságok azonban úgy vélik, a fiatal mészáros nem egyedül tervelte ki és hajtotta végre tettét, hanem mostohatestvére, a 22 éves Karen Klein segítségével – aki egyébként egyben Leandro Acosta barátnője is.

Acosta ügyvédje úgy fogalmazott, a férfi nem érzett bűntudatot a gyilkosság után. “Elmondta, hogy megette a testek egy részét. Ez már-már örömet okozott neki” – magyarázta. Karen Klein elmondása szerint mostohatestvére először Ricardo Kleint lőtte főbe, amíg az aludt, és csak ezután végzett anyjával – írja a Mirror.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …