Horrorfilmek, amiket 2015-ben muszáj megnéznünk!

Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő „ijesztgetős” filmet.
Míg a világ egy bizonyos szegmense „A szürke ötven árnyalata” című filmért rajong, addig a horror szerelmeseit az érdekli, hogy mikor lesz végre egy jó film, amiért megéri beülni a moziba.

Jó hír, hogy idén igazán kegyesek a műfajhoz az alkotók, ugyanis bőven akad a mozi kínálatban horrorfilm, amelyek között mind megtaláljuk a nekünk legjobban tetszőt. Lássuk, mit nézhetünk idén!

A-fekete-ruhás-nő-2

A fekete ruhás nő 2: A halál angyala: A hazai mozikban február 19-én bemutatásra kerülő film első része kifejezetten hangulatos volt, ezért nagy reményekkel várhatjuk a következő részt, amiben 40 évet ugrunk az időben.

A filmben egy csapat olyan gyerek életét követhetjük nyomon, akik pechjükre beköltöznek az Eel Marsh házba. A szereplők remélik, hogy itt biztonságban lesznek a második világháborús bombázások elől, ám hamarosan rájönnek, hogy a házban egy szellem tanyázik, ami most feléled.

What-We-Do-In-The-Shadows

What We Do In The Shadows: Az Amerikai Egyesült Államokban február 13-án mutatták be a filmet, amit akkor érdemes megnéznünk, ha nem egy halálosan ijesztő horrorfilmre vágyunk, ugyanis ez az alkotás komédia. A történek a modern vámpírok hétköznapi problémáit mutatja be.

A-Lazarus-hatás

A Lazarus-hatás: Április 16-án kezdik vetíteni a horrorfilmet, ami arról szól, hogy egy csapat orvostanhallgató rájön, hogy hogyan tudják visszahozni az életbe az elhunyt betegeket. Mint tudjuk, az ilyesminek sosincs jó vége.

Insidious-Chapter-3

Insidious: Chapter 3: Az Amerikai Egyesült Államokban június 5-én mutatják be az Insidious harmadik részét, ami valójában előzményfilm, és a Lambert család rémisztő történetét meséli el.

4PGFLDR.QXD (Page 1)

The Gallows: Az Amerikai Egyesült Államokban július 10-én kerül a mozikba a film, aminek a története arról szól, hogy húsz évvel ezelőtt egy borzalmas színházi baleset történt. A helyiek most azzal akarnak tisztelegni a balesetben elhunytak előtt, hogy újra színpadra állítják a középiskolai darabot, ám hamarosan rájönnek, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem megbolygatni.

Poltergeist

Poltergeist: Az Amerikai Egyesült Államokban július 24-én mutatják be az eredeti Poltergeist felújított változatát, melyben egy olyan család történetét ismerhetjük meg, amelynek meg kell magát védenie egy rémes szellemtől.

Sinister-2

Sinister 2: Az Amerikai Egyesült Államokban augusztus 21-én mutatják be a filmet, amelyben egy új család költözik a borzalmakkal teli házba.

Paranormal-Activity

Parajelenségek: Szellemdimenzió: Októberben érkezik a Paranormal Activity hatodik része, amiben egy új család beköltözik az új házukba, ám hamarosan természetfeletti jelenségeket kezdenek érzékelni.

Crimson

Crimson Peak: Október 16-án érkezik az amerikai mozikba a Crimson Peak, amiben egy családi tragédia miatt egy írónak választania kell a gyermekkori legjobb barátja és egy furcsa idegen között. A főszereplőnek el kell menekülnie a múltja sötét árnyai elől, ami házban rejtőzik.

krampus

Krampus: December 4-én kerül az amerikai mozik vásznára a karácsonyi horror, amiben egy démon meg akarja büntetni a rossz gyerekeket.

(Forrás: bizzarium.com)

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …