Hős kétéves szabadította ki testvérét a rádőlt szekrény alól – videó

Utah-ban egy kétéves kisfiú elképesztő hőstettet hajtott végre.
A két éves ikrek Brock és Browdy éppen otthon játszottak egyedül a szobájukban. Azt találták ki, hogy bemásznak a nekik fejmagasságban lévő fiókokba, amikor hirtelen a szekrény megborult és rázuhant Brockra. A szülők ezalatt fent voltak az emeleten és nem is sejtették mi történik.

A balesetet a gyerekszobában lévő kamera is felvette, ezen látni mennyire ijesztő dolog történt. Az Egyesült Államokban sajnos kéthetente kisgyerekek halnak meg hasonló balesetek miatt.

Brock is kétségbeesett a rádőlt szekrény alatt, egyedül a szerencséje az volt, hogy nem a fejére esett a komód.
Browdy mikor látta, hogy mi történt, egy kis ideig elgondolkodott, mintha nem látta volna a szekrény alá szorult testvérét és a lámpa zsinórjával kezdett játszani. Majd mikor látta, hogy komoly a baj, addig mozgatta a szekrényt, míg az megmozdult és Brock ki tudott alóla mászni. -írja a Daily Mail.

A gyereknek csodával határos módon semmi baja sem lett. A szülők csak akkor tudták meg mi történt, mikor visszanézték a kamerafelvételt.
Az első sokk után úgy döntöttek, hogy közzéteszik, hogy más szülők tanuljanak belőle és figyeljenek oda, hogy a szekrények rögzítve legyenek. Browdy előtt pedig le a kalappal a hősies viselkedéséért.

“Annyira hálásak vagyunk azért a kötelékért, ami az ikrek között van” – mondta később az apuka.
Brock azóta már teljesen jól van és boldogan játszik a testvérével, aki megmentette.

Forrás:lajk.startlap.hu, index.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …