INTELLIGENCIÁRA NEVEL GÁSPÁR GYŐZŐ

Irigység- és intelligenciaközpontot alapít Gáspár Győző. Új vállalkozásával azoknak üzen, akik „áskálódásukkal” megnehezítik az életét, de hallgatóinak azt is elárulja majd, hogyan lehetnek gazdagok.

Gáspár Győző túltette magát a sokkon, amit az okozott, hogy kirúgták a TV2-n futó Édes élet című realityből. Azért kellett azonnal távoznia a műsorból, mert állítólag bántalmazott egy szerkesztőlányt. Győzike mindvégig tagadta a vádat, majd bevonult a pszichiátriára.

90762

Úgy tűnik, az elmúlt napokban volt ideje töprengeni, és arra a következtetésre jutott, hogy minden problémájának forrása az emberi irigység. Ha ezt a gyarlóságot sikerül kinevelnie polgártársaiból, akkor mindenki békében, boldogan élhet. A megoldás már meg is született a fejében.

– Irigység- és intelligenciaközpontot nyitok. Az embereknek meg kell tanítani, hogy ne irigyeljék mások megszerzett vagyonát és sikereit, hanem tegyenek azért, hogy ők maguk is elérjék kitűzött céljaikat – számolt be terveiről a családapa. – Hogy ennek a tudásnak az elsajátítását lehetővé tegyem az embereknek, vállalkozást indítok: hatalmas szakmai nevekkel, profi szakemberekkel és tanácsadókkal karöltve fogok dolgozni. A központban kezelések, előadások és tanácsadások vehetők majd igénybe. Az iskolában én is előadásokat tartok, így továbbadhatom a tanulni vágyóknak a mottómat: Tegyünk azért, hogy tehetősebbek legyünk!

Egy egészségügyi központ életre hívása több millió forintba kerül, amit Győző szponzorok segítségével készül összegyűjteni. Arról, hogy a gyógyközpont hol nyitja meg a kapuit, egyelőre nem tudunk beszámolni.

Mire irigyek az emberek?

Menetrend szerint újabb és újabb luxusautókkal furikázik, jelenleg egy Porschéval, sőt még Evelin is sportkocsit kapott huszadik születésnapjára. Nagylánya az elmúlt években külföldön tanulhatott, megjárta az USA-t is. A család mindeközben szívesen nyaral a világ legszebb pontjain, köztük Törökországban vagy valamelyik déli szigeten, de az egyik télen még a valódi Mikulást is meglátogatták Finnországban. Gáspárék több értékes ingatlan birtokosai, a legújabb divat szerint öltözködnek, és nem szenvednek hiányt semmiben, noha Győző többször állította ennek ellenkezőjét.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …