Isteni sugallatra nyúzta le az arcát a tini!

A 17 éves Amber Claught, talán a szigorú keresztény neveltetése miatt szörnyű dolgot tett magával, lenyúzta az arcát.

A lány osztálytársai azt állították, hogy bár tudták hogy Amber vallásos volt, és e szerint is élt, nem tapasztaltak viselkedés formákat rajta, amely a szörnyű cselekmény jeleire utaltak volna. Lévén hogy modellként alkalmazták különböző keresztény kampányokhoz, eléggé népszerű is volt a szépsége miatt. A tini lánnyal foglalkozó pszichológus szerint a lány mentálisan eléggé instabil lett, és ennek feltehetően az volt az okozója, hogy a szülei vallásos nyomására egyre mélyebb bűntudatot kezdett érezni a szépsége miatt.

satan-tini

Szülei gyakran bántották azzal, hogy túlzottan egoista, túl sokat foglalkozik mások véleményével, utánozni akarja a “léha” osztálytársnőit – és azt sugallták neki, hogy az ilyen viselkedés egész biztosan csak sátáni eredetű lehet. Nem csoda, hogy a lányban az a tévképzet alakult ki idővel, hogy Istennek problémája van az ő külsejével, és egyedüli feloldozás az lehet számára, ha véglegesen elcsúfítja magát… Sajnos sikerült is neki, egy konyhakéssel vagdosott ki darabokat az arcbőréből. Egy megkérdezett plasztikai sebész szerint olyan súlyosan roncsolódtak az arc idegek is, hogy 100%-osan sohasem lesz képes felépülni a lány, és a történtek nyomait örökké viselni fogja magán.

A rendőrség vizsgálja a szülők felelősségét is, ugyanis ha egy tini lány ilyesmire vetemedik, az egész biztosan nem egy egészséges családi légkörre vall.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …