Itt a sötét jövő: Drónok hátán szállítják a gyilkos majmokat!

Pár évtizede még a sci-fi rajongók is csak legyintettek volna egy ilyen abszurd dolgon, már valósággá vált! – Vírussal fertőzött majmokat szállítanak a drónok az ellenséges területekre.

A hírt egy egykori amerikai hírszerző osztotta meg a nyilvánossággal, mondván nincs gyomra hasonló cselekmények részvételéhez. A majmok feladata egyszerű, altatva repülnek egy drón “hátán” amíg oda nem érnek a kívánt helyszínre, miután a drón leszáll, és az állat felébred és mivel elégé agresszív fajról van szó, ezért megtámadva az áldozatát vírust terjeszt az ellenség körében.

A szóban forgó vírustörzs már önmagában elég groteszk, ugyanis pár napon belül felfalja az élőszöveteket az emberről, vagy legyen az bármilyen élőlény. Miután nem jut több táplálékhoz, nyom nélkül képes lebomlani a természetben, így semmisítve meg önmaga létezéséről a bizonyítékokat.

majom-drone

Az egykori hírszerző arról egyelőre nem beszélt, hogy milyen területekre tervezték a drón – majom hibrid bevetését, azonban akárhogy is, borús jövőt fest elénk az a tény, hogy ilyen dolog létrejöhet a mai világban.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …