Jó áron keltek el a palackozott szellemek

Közel 400 ezer forintnyi összegért kel el két új-zélandi “palackozott szellem”, a portéka több mint 200 ezer ember érdeklődését keltette fel, ennyien keresték fel a kísérteteket áruló honlapot.

Egy christchurchi lakos árulta őket, állítólag a kísértetek a házából származnak. Szelleműzéssel szabadult meg tőlük, majd szenteltvizes üvegcsébe kerültek. Az egyik kísértet egy idős férfié, aki az 1920-as években halt meg a házban, a másik pedig egy kislányé, de róla nem közölt halálozási évszámot.

28208

Az eladó felfedte, hogy a két szellem kiűzésük előtt fel-le kapcsolgatta a lámpákat, a villanytűzhelyt, kutyájukat pedig rettegésben tartotta. A szelleműzés 2009. július 15-én történt, és azóta nyugalom van, ezért is vélte a ház és a kísértetek tulajdonosa, hogy biztosan a szenteltvizes üvegekben vannak, illetve azért is, mert idővel kékre színeződött a víz. Az eladó szerint ez arra utal, hogy a kísértetek alszanak. Felébresztésük módja pedig az, hogy a vevő kiönti a “palackozott” szellemeket egy kistányérra, és hagyja a vizet elpárologni. Amennyiben saját kísértetekre vágyik, a házában párologtathatja a portékát.

Hogy kinek kellett 400 ezerért kísértet, azt nem tudni.

forrás: mult-kor.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …