KALAPÁCCSAL VERTE SAJÁT HASÁT A TERHES NŐ – VIDEO

Jonathan Thorpe-ról mindenki azt gondolta, hogy egy csodagyerek, anyja ugyanis ezt állította. Most kiderült, hogy 8 hónapos terhesen kalapáccsal verte a saját hasát, hogy hamarabb megszülessen a gyerek. A brutalitásról még videofelvételis készült.

A 24 éves Heather Thorpe 8 hónapos terhesen kalapáccsal ütötte a saját a hasát, hogy bizonyítsa, az ő fia nagyon kemény, és mindent kibír – írja a Daily Mail. Exe, Sean Hanlon rögzítette a borzalmas mutatványt, majd besétált a rendőrségre, abban a reményben, hogy a hatóság emberei fellépnek a nővel szemben.

84402

Mikor azt a választ kapta a rendőröktől, hogy hazudik, akkor bemutatta a videót, de ennek ellenére sem tartóztatták le az asszony, holott teljesen egyértelmű volt, családon belüli erőszakról történt.

84266

A nő nemrég azzal dicsekedett el a médiának, hogy a ma már 1 éves fia, 7 hónapos járt, beszélt és táncolt, illetve 1 évesen már a számítógépet is tudja haladó szinten használni. Ráadásul őt sem kínozta meg, hiszen 5 perc alatt jött világra.

Jonathan Thorpe-ot most mindenki csodagyereknek hívja, ezért is mutatta be az exe a videót a médiának. A felvételen jól látszik, hogy az anya kétszer mér csapást a hasára, és egyik esetben sem kíméletes módon. A tavaly decemberben készült felvételen a rendőrség nem botránkozott meg, szerintük nem történt bűncselekmény.

A nő egyébként Hanlonnak azt is bevallotta, örülne, ha előbb születne meg a gyerek, ezért is püfföli magát kalapáccsal.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …