Kamu-földönkívülieket fogott, ezért börtönbe zárták – fotók!

Nagy port kavart a hét elején a kínai férfi állítása, aki azt mondta: földönkívülit fogott! Li úr most a börtönben vár…

li_kai

Li Kai, aki a kelet-kínai Santung tartományban élő férfi a hét elején került a figyelem középpontjába a kezdetektől gyanús története miatt. Azt állította, hogy farmján öt idegen szállt le egy azonosítatlan repülő tárggyal. Közülük egy a területen felállított nyúlcsapda fogságába esett, amely elektromos árammal megrázta, miközben a többi négy visszaszállt az ufóba és elhagyta a helyszínt. Miután Li úr rátalált az idegen élettelen testére, hazavitte és megőrzésre betette a fagyasztójába – olvasható a sina.com internetes hírportálon.

li_kai2_neon_cikk_lead_fill_424x283

A férfi fényképekkel próbálta alátámasztani történetet, ezeken egy a filmekben ábrázolt sztereotípiákhoz gyanúsan hasonló “földönkívüli” látható. Az internetezők és hírolvasók a fotók láttán rögtön megkérdőjelezték a sztori valóságtartalmát, mondván, a test túlságosan is csináltnak tűnik és “gumiszerű”. A helyi rendőrség közleményt adott ki, amely szerint az “idegen” valószínűleg gumiból készült hamisítvány. Miután erről a hatóságok megbizonyosodtak, a közrend megzavarásáért és hamis hírek fabrikálásáért őrizetbe vették a férfit és öt napra börtönbe csukták.

li_kai3

Egy santungi napilapnak nyilatkozva Li beismerte a csalást, és úgy fogalmazott: ufórajongóként azt akarta, hogy a többi ember is elhiggye, léteznek földönkívüliek.

forrás: neon.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …