KÉT ÉV UTÁN JÖTT RÁ, HOGY KUTYÁI NEM KUTYÁK

Cuki kölyökként vette és gondosan ápolta kedvenceit, amíg néhány biológiából képzettebb ember fel nem hívta rá figyelmét, hogy kutyái nem azok, aminek hitte őket.

Wang Kaiyu egy banánfarm tulajdonosa Vietnám határában. Két évvel ezelőtt egy férfi átutazóban járt arra, és volt nála két kisállat, az állítólagos kiskutyák, amik azonnal megtetszettek Kaiyunak és megvásárolta őket.

A férfi nagyon megszerette állatait, minden nap mosdatta, kényeztette őket, ahogy csak tudta. A „kutyák” nagyon jól viselkedtek, és gyorsan nőttek, de ez sem keltett gyanút – írja a Shanghaiist. Még akkor sem gondolta, hogy valami nincs rendben, amikor kedvencei elkaptak néhányat a csirkéi közül, és felfalták őket.

A véletlen hozta úgy, hogy egy erdészeti kiállításon a vadon élő állatok védelmével kapcsolatos plakátot látott, ami ráébresztette, kutyái nem kutyák, hanem egy védett faj két példánya. Kaiyu kutyái valójában fekete medvék.

Sokat gondolkozott és rengeteget telefonált állatai ügyében, míg végül úgy döntött, felkeresi az erdei rendőrséget. Hosszas egyeztetés után egy vadvédelmi központban találtak új helyet kedvenceinek, ahol megállapították, hogy a két ázsiai fekete medve különböző nemű és mindketten tökéletesen egészségesek.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …