Két UFO zuhant le Roswellben! Állítja a légierő egykori tisztje

Sorra bukkannak fel azok az egykori tisztek, illetve politikusok akik hivatásuk révén hozzáférhettek olyan aktákhoz amely a földönkívüliek létét igazolhatja.

richard Hatvanöt évvel, az állítólagos UFO baleset után a légierő egykori tisztje bevalotta, miszerint nem csak hogy igaz a baleset, de kétszer is megtörtént!

A Francia Richard alezredes 1947-ben Új-mexikóban szolgált, mikor a rejtélyes jármű lezuhant Roswell területére.

A katonai hatóságok akkor elismerték egy sajtóközleményben, miszerint a sok pletyka a repülő csészealjakról igaz, és hogy birtokukba jutott egy ilyen jármű. 24 órával később azonban visszavonta a hadsereg a nyilatkozatát, mondván hogy csak egy meteorológiai léggömböt találtak egy közeli tanyára zuhanva.

Az alábbi képet osztotta meg az amerikai hadsereg 1972-ben a roswelli ügy kapcsán, amelyen viszon a Viking űrszonda egy részegysége látható.

article-2170831-00039A1E00000258-702_634x286

A média, és a közvélemény elfogadta akkor a magyarázatot, azonban később a történetről összeesküvés elméletek születtek, és folyamatosan kerülnek elő olyan egykori tisztségviselők akik megpróbálják a világ elé tárni, hogy valójában mi is történt akkor.

Richard alezredes szerint az egyik UFO baleset egy kísérleti amerikai repülőgép tesztelésekor történt, mikor az UFO rátámadt a repülőgépre valamilyen “elektromos sugárral”, és miután az viszonozta a tűzet, az ismeretlen légi jármű szemmel láthatóan irányíthatatlanná vált, és a sivatagban lezuhant.

article-2184586-146A3DBD000005DC-918_634x374

Az egykori Francia Alezredes tényleg az amerikai légerőnél szolgált.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …