Ki lehet ez a kislány? | Ijesztő fotót készített egy ipari kamera

Gyakran hallunk mostanság ilyen frázisokat, hogy szellemet kapott lencsevégre a térfigyelő kamera, és hasonlók. Viszont a cambridge-i földtulajdonosok, akik birtokán készült a fotó, azt állítják a képről hogy eredeti.

A birtok tulajdonosai kihelyeztek éjszakára egy kamerát az erdőjükben, arról nem szól a hír hogy konkrétan miért, viszont eléggé meglepődtek mikor a felvételeket visszanézve egy kislányt pillantottak meg. Mivel újak voltak még a környéken, körbe kérdezték a helyi szomszédokat, hogy tudnak-e valamit a képen látható kislányról. Ugyanis az már alapjáraton érdekes, hogy egy ilyen fiatal kislány miért is futkos az erdőben éjfél után.

ghost-girl

A szomszédok nem ismerték fel a kislányt, viszont meséltek egy régi városi legendáról, ami egy kislányról szól, akit jó pár évtizede ütött el a vonat a környéken. A helyiek közül sokan vannak azok, akik a képen látható kislánnyal azonos korú kislányt láttak az erdőben fel, és eltűnni nyomtalanul.

A földtulajdonosokat nem hagyta nyugton a történet, ezért felkértek egy szellemvadászattal foglalkozó csoportot.  (Greenwich Paranormal Research Team) A szellemvadászok vezetője Tania Woodward az AJC magazinnak azt nyílatkozta később, hogy a csapata is tapasztalt paranormális tevékenységeket a helyszínen.

George Bell területi rendőrfőnök véleménye kissé árnyalja a történetet, állítása szerint gyerekkora óta él a környéken, és sohasem hallotta a kislányról szóló városi legendát. Viszont felmerül a kérdés akkor is, ki lehetett ez a kislány a videófelvételen, aki éjnek idején futkos az erdőben? Akár hogy is legyen, érdekes.

via

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …