Kik azok az alakok az ágyad lábánál?

Egy médium írta le, hogy évekkel ezelőtt felébredt az éjszaka, és különleges alakok álltak az ágya előtt. Természetesazonnal átölelte magát a karjával, hogy megvédje magát a betolakodóktól. Párszor pislogott, majd rájött, hogy senki sincs ott. Bármikor előfordult ez vele, akkor teljesen más arcokat látott. Évekig, ha felébredt éjjelente, akkor embereket látott maga körül.

Azt mondta, hogy ezek a furcsaságok akkor történtek, amikor ereje megnövekedett. Médiumként ráébredt tehetségére, és elkezdett gyakorolni embereken is. Ráébredt, hogy képes kommunikálni a másik oldallal is.  Azonban azt nem tudta, hogy kik is állnak az ágya körül. Kik azok a lelkek, akiket ennyire élénken lát? Ezért elhatározta, hogy megkérdezi tőlük, hogy mit is szeretnének. Minden éjjel ugyanazt a választ kapta: semmit. Évekig próbált választ találni a kérdésére, de semmit se hallott. Ez furcsa volt számára, hiszen általában sohasem hallgatnak el a lelkek, amikor kommunikálni kezd velük.

Egy idő után már nem is ijedt meg a lelkektől, de ettől függetlenül elege volt a témából. Ráadásul rengeteg kliense osztotta meg az évek során, hogy hasonló alakokat láttak az ágyuk körül alvási paralízisben. De vajon kik is ezek az alakok? Erre az évek során se talált választ. De ettől függetlenül a jelenség igazán hátborzongató. Veletek előfordult már hasonló?

forrás: GhostDiaries

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …