Kísértet videó került elő egy múzeumból! [VIDEÓVAL!]

Érdekes felvételre bukkantak a westfield-i múzeum munkatársai, mikor az irattár anyagait rendszerezték, leltározták.

Az épület pincéjében talált felvétel, az 1948-as évekből származik – erről árulkodik a dobozon található felirat.  A doboz mellett talált dosszié alapján a filmet, az egykori szellem vadász; Dr. Nathan Mckenzie forgatta egy észak angliai kastélyban – ami egyébként az ő tulajdona volt haláláig (1955-ig).

ghost-pic_01

Dr. Meckenzie a kísértetek megszállottja volt, ugyanis a felesége halála után minden lehető eszközzel próbált valamiféle kapcsolatot létrehozni az elvesztett nővel. Harry Houdinihez hasonlóan, számtalan médiumot, szellemlátót próbára tett, de nem járt sikerrel éveken keresztül. Egyszer azonban megkereste őt, az egykori amatőr filmes Preston Prosper, és lehetőséget kínált a férfinak.

prosperProsper felajánlotta neki, hogy segít kapcsolatba lépni az elveszett feleségével, állítása szerint gyakran készített már felvételeket elhunyt emberek szelleméről – akik olykor még hangformájában is képesek üzenni a felvételen. (Eme jelenséget a jelenkori szellemvadászok Elektronikus Hang jelenségnek hívják EHJ)

Mckenzie, és Prosper jó pár hónapig próbálkozott sikertelenül, azonban a filmes, nyugtatgatta a doktort, hogy egy ilyen felvétel sikeréhez idő kell. 1948-ban sikerült először detektálniuk egy jelenséget (videó alul), amiről Dr. Mckenzie úgy írt a jegyzeteiben, hogy ténylegesen az elhunyt felesége látható rajta.

 

A jegyzetek sajnos nem térnek ki arra, hogy a felvétel elkészülte után a doktor, és a filmes miképp próbált még kapcsolatba lépni az elhunyt feleséggel.

-[HZ]-

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Bitcoin Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup. Digitális …