Kísértettörténetek kórházból

Egy kutatás szerint az amerikaiak 22%-a hisz szellemekben, és amennyiben feltételezzük, hogy léteznek kísértetek, úgy célszerű kórházakban vizsgálódni, hiszen hol máshol dolgoznának ennyire közel, nap, mint nap a halálhoz, mint ott?

Az első történetünk címe: „Ne engedje, hogy elvigyen”
A történet elbeszélője, onkológián dolgozó nővér, egyik betegének már napjai voltak csak hátra. Eszméletlenül feküdt, egyik nap azonban a páciens ébren volt, amikor a nővér belépett a szobába. A beteg rémült volt, és a nővértől kért segítséget: „Ne engedje, hogy elvigyen!”.
A nővér megijedt, de nem tapasztalt semmi különöset, nem tudta, mire gondol, így rákérdezett, mire a beteg maga fölé mutatott, és annyit mondott, hogy: „Az a feketeség” – felelte a beteg, és perceken belül halott volt.
A második történetünk szintén egy kórházi osztályon játszódik. A címe: „Hívás a halálból”
Főszereplője egy éjszakai műszakban dolgozó nővér. A kórházban feküdt egy férfi, aki állandóan hívta a nővéreket, legyen bármilyen apróbb vagy komolyabb gondja, este nyolckor halt meg, a testét utána fél tízkor szállították el. A várt nyugalom helyett azonban, este tíztől kezdve folyamatosan szólt a nővéreket hívó gomb. A nővérek közül az egyikük, aki történetesen hívő volt, végül megelégelte, és beviharzott az elhunyt kórtermébe, és veszekedni kezdett a semmivel. Felszólította a halott szellemét Jézus Krisztus nevében, hogy távozzon, hagyja őket békén, és legyen boldog a túlvilágon. Csodák csodájára az állandó hívás a halott szobájából abbamaradt.
forrás: bizzarium

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …