Kísértetvadászat – Van kedved jönni?

Mivel régóta foglalkozok a témával, és mivel régóta gyakorlom a videókészítés mesterségét, adott volt a feladat: Készítsünk kísértetvadász videókat! 

Leforgattunk pár epizódot eddig, bár mivel nem nagyon találtunk még állandó tagokat, ezért egyelőre még alakul a projekt. Terveim szerint 4 fő állandó taggal lehetne elkészíteni egy ilyen műsort, ami eléggé érdekes, és szórakoztató – de legfőképp eléggé ijesztő is.

Fura egyébként, hogy amíg mások wellnes hétvégékre vágynak, addig én sokkal jobban érzem magam ilyen elhagyatott helyeken – sokkal több az izgalom. Főleg mivel, ha megnézitek az eddig elkészült videókat – gyakran kerültünk tényleg veszélyes helyzetekbe. Persze nem kifejezetten a paranormális tevékenységek miatt, hanem a helyszíneken lakó hajléktalanok miatt.

Sokan kérdezték azt is, hogy mi a módja annak hogy csatlakozzanak hozzánk, sokan szívesen eljönnének velünk. A jövőben tervezek még hasonló közösségi túrákat, azonban az állandó műsorokhoz fix embereket akarok keresni. Eléggé időseket ahhoz, hogy tudják az ilyen helyekre bemászkálni nem életbiztosítás – továbbá nincs kedvem szülői engedélyekkel vacakolni.

Ha úgy érzed, hogy alkalmas lennél az állandó műsorban lévő szereplésre, akkor keress meg bátran a facebook oldalunkon.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …