KIVETTÉK A MÉHÉT, DÖBBENETES DOLGOT HAGYTAK A HELYÉN

A 42 éves angol Sharon Birksnek kivették a méhét, de a sebészb elképesztő hibát vétett. A nő maga vette észre, hogy egy orvosi gumikesztyűt felejtettek a hasában.

A méheltávolítás után a nő egyre pocsékabbul érezte magát, szörnyű fájdalmai voltak. Az orvosok még antibiotikumot is felírtak neki, mert arra gyanakodtak, hogy valami fertőzés léphetett fel nála a műtét után.

Ám ennél durvább volt a helyzet. Három nappal az operáció után Sarah még a kórházban volt, amikor nagyon furcsa érzése támadt.

A hatgyerekes anya így mesélte el a szörnyű élményt: „Vécére mentem, amikor hirtelen úgy éreztem, mintha valami leesett volna a hasamban. Aztán valami gumiszerűt éreztem, és a következő pillanatban egy jókora orvosi gumikesztyűt húztam ki magamból. Azt hittem, rosszul leszek, émelyegtem és majdnem elájultam, csurom vér volt minden. Azonnal szóltam a nővérnek, és végre rendesen, tetőtől talpig megvizsgáltak.”

Az asszony bele sem mer gondolni, mi történt volna, ha nem derül fény még a kórházban az orvosi malőrre, és a kesztyűvel a hasában megy haza. 

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …