Kuncsaftja kitervelte VV Fanni megölését

Amíg egy holttest nem kerül elő, addig gyilkosságról sem lehet beszélni. Valószínűleg ez az oka, hogy VV Fannit továbbra is eltűntként keresi a rendőrség. Habár a nyomozók kamerafelvételeken is látták, ahogy B. L. egykori képviselőjelölt az ölében viszi az élettelen testet. De miért kellett meghalnia?

Drámai fordulatot vett a november 20-án eltűnt VV Fanni ügye. Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. egykori MSZP-s jelölt, politikus elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja, és Fannit továbbra is eltűnt személyként keresik. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a rendőrségnek több olyan bizonyíték is van a kezében, ami szerint megölték a lányt, de a holttestét még kereshetik. Kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök állítólag pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. L. előre készült a lány meggyilkolására.

Mindezt az egykori valóság­show-hős édesanyjával, Katalinnal hétfőn személyesen is közölte a rendőrség. Az asszonyt felkészítették a legrosszabbra.

– Állítólag a jelek arra mutatnak, hogy Fanni már nem él, de a holttestét még nem találták meg – csuklott el Katalin hangja, amikor a Bors felhívta.

A Bors úgy tudja, az előzetesbe helyezett politikus nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség továbbra is nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Ezek után az is kérdés, miért kellett így végeznie a lánynak? Fanni sosem csinált titkot belőle, hogy jó ideje prostituáltként keresi a kenyerét, és úgy tudjuk, a kuncsaftjai között akadtak zűrös emberek is. – Fanni az elmúlt hónapokban már olyan körökben mozgott, és olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele – mondta a Borsnak egyik villatársa, aki szerint könnyen elképzelhető, hogy valamilyen zsarolásos ügybe keverték Fannit.

A luxuslakóházba éjszaka érkezett a férfi és az ölében vitte ki a lányt. A lakás ajtaját a rendőrség lezárta

Miután hétfő este a lány édesanyja közölte, hogy Fanni már nagy valószínűséggel nem él, kedd reggel munkatársaink felkeresték a martonvásárhelyi szülői házat, ahol a család és egykor Fanni is lakott. A kis­városban mindenki a tragikus eseményről beszél, jól ismerik Fannit és a családját is, hét éve költöztek ide. Fanni édesanyja a helyi óvodában dolgozik, a lány testvéreivel együtt pedig martonvásári diákként cseperedett fel. Találkoztunk a fiatal lány egykori osztálytársának nagymamájával is, akit teljesen letaglóztak a történtek.

– Dórikám osztálytársa volt, sokszor ta­lálkoztam vele, együtt jöttek-mentek az iskolából, kedves, cserfes lány volt – mondta az idős asszony, aki szép emlékeket őriz Fanniról. Egy másik lakó azt mondta el, hogy az is nyílt titok volt, hogy a testéből élt a 24 éves lány.

– Az édesapja, Sándor egy igazán jó ember, aki rettentően szerette Fannit, de nagyon szégyellte, amit művel. Nemegyszer hozták haza luxus sportkocsikkal ide, Martonra. Mind tudtuk, hogy a hírnévért bármit megtenne, mindenekfelett arra vá­gyott – mesélte a helybéli lány, aki a kisvárosban is, Budapesten is tudott Fanniról.

B. L. egykori képviselőjelölt autójában pajszert és fegyvert találtak © Facebook

-– Egy luxuslakóparkban voltam recepciós, Fanni pedig itt bérelt lakást, itt fogadta a kuncsaftokat. Elég jól ment neki, a családja nemigen tudta lebeszélni a prostitúcióról – mondta az egykori portáslány.

forrás: Bborsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …