Miután feljebb helyezte a kamerát az apa, újabb érdekes dolgot láttak. Vajon mi lehetett ez?

LEDÖBBENTEK A SZÜLŐK, MIKOR MEGLÁTTAK A GYEREKÜK MELLETT EGY BABÁNAK LÁTSZÓ “ALAKOT” A BABA MONITORON! MI LEHETETT AZ?

Laura Haigh (39), és a partnere Dean Evans (42), sok szülőhöz hasonlóan babamonitort rakott a 18 hónapos gyermekük ágyához. Azért látták szükségesnek ezt a fajta védelmet, ugyanis a kis gyerek folyton ki akart mászni a kiságyból korábban.

Az édesanya fedezte fel a rémisztő jelenséget a monitoron, mint látható a képen is (jobbra) olyan, mintha egy másik baba is feküdne a fiúk, a kis Sebastian mellett.

A szülők halálra rémültek, amikor meglátták a másik babát a videó felvételen.
A szülők halálra rémültek, amikor meglátták a másik babát a videó felvételen.

 

Miután Laura észrevette a “dolgot”, mivel ő éppen nem volt otthon szólt a férjének skype-on, hogy azonnal nézzen rá a gyermekükre. A férfi ezután rögtön felrohant az emeleti szobába, először azt gondolta hogy a felesége csupán valami játék mackót láthatott a gyerekágyban. Meglepődve látta azonban, hogy a kis Sebastian ágyában semmi más nem volt a gyermeken kívül. Megnézte a kamerát, hogy nem koszos-e a lencséje, és ezután magasabbra helyezte kissé, hogy az jobban ráláthasson a gyermekre.

Ezután a felesége újabb érdekes dolgot látott a kameraképen, valamiféle fehér foltot ami elsuhant a gyerekágy irányából.

Miután feljebb helyezte a kamerát az apa, újabb érdekes dolgot láttak. Vajon mi lehetett ez?
Miután feljebb helyezte a kamerát az apa, újabb érdekes dolgot láttak. Vajon mi lehetett ez?

Bár a házaspár azóta sem tudott magyarázatot találni az eseményekre, a férj eléggé szkeptikus a témával kapcsolatban. Azt állítja, hogy ő nem hisz a paranormális dolgokban, ellenben feleségével Laurával, aki többször halott már a házban rejtélyes hangokat. Illetve egyszer arra lett figyelmes, hogy az egyik kép a falon amin a három gyermekük van megfordult, és fejjel lefelé állt. Már-már kezd a történet arra hasonlítani, mint amit kísértet filmekben szoktunk látni, viszont Laura Haigh elmondása szerint, olykor gyerekfutkosást hall az emeletről olyankor is, amikor a gyermekei pedig lent vannak vele.

A család a történésektől függetlenül nem rémült meg, a barátaikkal próbálnak választ találni a felsorolt jelenségekre.

családi-kép-szellem

Ha te is tapasztaltál hasonló megmagyarázhatatlan jelenségeket az otthonodban, akkor oszd meg velünk!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megtalálták az örök élet elixírjét – egy sírban

EGY ŐSI TAOISTA SZÖVEG ALAPJÁN AZ „ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJEKÉNT” AZONOSÍTOTTÁK A RÉGÉSZEK AZT A FOLYADÉKOT, …