LEFEJEZTE BARÁTNŐJÉT, DE ISTEN MEGBOCSÁTOTTA

A sérült férfi barátnőjét és két kutyáját is lefejezte, majd kiszúrta szemét és könyökétől amputálta karját.

George Looney már egy ideje nem hallott a pár felől, ezért elment hozzájuk látogatóba. Bekopogott az ajtón, mire a férj válaszolt is, majd megjelent pucéran. A férfi szemén furcsa sérülések voltak, de ennél is különösebb volt, hogy karjának egy része hiányzott. A vendég próbálta kideríteni, hogy mi történhetett, ami ezt a sokkoló állapotot eredményezte.

Looney megkérdezte, hogy minden rendben van-e, mire a férj lassan kibontakoztatva a történetet, de bevallotta szörnyű tettét, hogy lemészárolta családját, de már minden rendben van mert Isten szerint oké volt. A férj ezután kért egy cigarettát és rágyújtott. Loneey csak ezután ment be a házba, ahol szeme elé tárult a földi pokol. A falakat mindenhol vér borította, de a bútorok és a föld is vörös volt. A férfi elrohant telefonálni és hívta a rendőrséget.

A kiérkező nyomozok a másik szobában megtalálták a nő fejét, ahogy a két kutyáét is. A pár egy lelki egészségért felelős központban ismerte meg egymást, ahol mindkettőjüket betegként kezelték. Az agresszióval és erőszakkal volt korábban problémájuk, a férfit gyilkossági kísérletért, míg a nőt családon belüli erőszakért kezelték.

A férfit kórházba szállították, innen kerül majd csak börtönbe tettéért.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …