Letartóztatták a férfit, mert lemészárolt egy dinnyét

Halálra szurkálta a dinnyét, ezért letartóztatott a rendőrség egy férfit – persze ez is csak Amerikában történhet meg. A “gyilkost” a férfi barátnője jelentette fel.

1dinnye_freedigitalrakratchadatorsap

Letartóztattak egy 49 éves férfit Connecticutban, miután barátnője feljelentette, hogy legyilkolt egy görögdinnyét. A hívásra kiérkező rendőrök az “áldozatot” a konyhaasztalon találták meg, még mindig benne állt a hatalmas henteskés, ezért a rendőrség rendbontás és másodfokú fenyegetés vádjával állította elő Carmine Cervellinót.

A férfit a barátnője jelentette fel, aki úgy vélte, a kivégzett dinnye az ő megfélemlítését célozta. A meg nem nevezett nő valamivel korábban marihuánát és egyéb kábítószereket talált egy kis tartóban, ezért lefotózta a bizonyítékokat, majd eldugta egy biztonságos helyre és elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Amikor hazaért, észrevette, hogy eltűnt a drog a rejtekhelyről, ezért újra a rendőrség felé vette útját, ezúttal már a telefonjában lévő képeket is megmutatta.

Ezt követően fogadta őt a legyilkolt dinnye látványa a konyhában, így aztán telefonált az örsre és bejelentette, hogy a barátja életveszélyesen megfenyegette. Cervellino azzal védekezik, hogy ő véletlenül járt épp akkor ott, és elkezdte felvágni a gyümölcsöt, mikor a barátnő hazaért. A rendőrség azonban a biztonság kedvéért inkább őrizetbe vette a férfit, míg kivizsgálják az esetet, a nőt pedig egy családsegítő szervezet gondjaira bízták – számolt be a Metro című brit lap.

forrás: webbulvar.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …