LEVÁGTA A PÉNISZÉT EGY MENEKÜLT DEBRECENBEN

Sokkoló hírt közölt a Dehir.hu debreceni hírportál: egy menekült állítólag sokkoló öncsonkítást végzett. Levágta péniszét és megsértette a herezacskóját is. A Debreceni Egyetem a Bors megkeresésére megerősítette a hírt.

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – írta aDehir.hu. Állítólag egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán.

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a portál megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították.

A rendőrök az egészségügyi intézmény területén addig voltak jelen, amíg sikerült megállapítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfi személyi adatait. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A portál úgy tudja, több órát vett igénybe, mire sikerült azonosítani a férfit, aki más forrásból származó információk szerint fekete bőrű migráns, és az apafai lőtér közelében bukkantak rá.

A hírportál egyelőre meg nem erősített információi, de megbízható forrásai szerint a férfi sokkoló öncsonkítást végzett magán; levágta a péniszét és megsértette a herezacskóját is.

Frissítés:

A Debreceni Egyetem a Bors megkeresésére megerősítette a hírt:

– A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Urológiai Klinikájára 2015. szeptember 2-án, szerdán hajnalban szállítottak be egy külföldi férfibeteget, aki öncsonkítást végzett magán. (Nemi szervét sebesítette meg.) A betegen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A beteg állapota kielégítő, nincs életveszélyben – írták közleményükben.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …