Már a kopogtató szellemek se a régiek?

Padláson bújtatott egy férfit kopogtató szellemként Nagy-Britanniában egy médium, aki fizetett kísértetvadász-túrákat szervezett klienseinek.

A 38 éves Chris Date fejenként 12 fontért – 4200 forintért – azzal hitegette vendégeit, hogy kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. Legutóbbi vadásztúrájának célállomása a dél-walesi Halfway Hotel volt, amelynek valóban kísértetjárta híre van. 14 érdeklődő vett részt a szellemesnek ígérkező kalandtúrán. A médium beterelte őket a szálloda istállójába, ahol átszellemült arccal arra kért egy kísértetet, hogy kopogjon kétszer, ha hallja őt. A „túrázók” pisszenés nélkül várakoztak és nem hiába: két koppantást hallhattak az istálló teteje felől.

x05-ghost.jpg.pagespeed.ic.yIpsylYxsX

A sikeres szeánsz után azonban a szálloda személyzete észrevette, hogy egy férfi mászik le az istálló tetejéről. Fülön csípték, mire az illető azt állította, hogy hajléktalan, ezért húzta meg magát a padláson. Nincstelenségének azonban ellentmondott ruházata: drága farmernadrágot viselt. Azt, hogy ő kopogott volna, váltig tagadja.

Ugyancsak tagad maga a médium. Mint mondja, semmilyen kapcsolata nincs a padláson bujkálóval, és az egész gyanúsítás felháborítja.

„Nagyon komolyan veszem, amit csinálok, és nagyon eredményesen teszem. Jó pár kísértetet becserkésztem már. A csalás undorítana, sohasem tennék ilyet” – idézte a férfit a The Daily Telegraph.

forrás: paranormal.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Bitcoin Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup. Digitális …