Másodszor is feleségül vette a 9 éves fiú a 62 éves nőt – immár hivatalosan

Egy évvel a játékból kötött álházasság után a 9 éves kisfiú ismét oltár elé állt 62 éves arájával, ám ezúttal hivatalossá akarták tenni frigyüket, amit a fiú nagyapjának szelleme kért.

Egy évvel ezelőtt világszenzációt keltett a hír, amikor kiderült, hogy egy akkor 8 éves dél-afrikai kisfiú feleségül vett egy 61 éves nőt – utóbbinak már az öt gyereke is igencsak felnőttkorba lépett, kapcsolatuk alapja azonban nem a szerelem volt, hanem a vőlegény halott nagyapja, aki szellemként jelent meg a kis Saneie Masilela álmában és azt mondta, hogy ezt a nőt kell elvennie, a mélyen babonás közösségben élő család pedig komolyan vette az üzenetet és megszervezték az esküvőt – az ara beleegyezésével.

A botránygyanús menyegző után azonban mindenki sietett leszögezni, hogy ez nem volt valódi esküvő, az ifjú pár nem írta alá az anyakönyvet, tehát jogi szempontból nem számít érvényesnek, csak a nagypapa szelleme nyugodjon meg végre. Most, az egyéves évfordulójukon viszont Saneie azzal állt elő, hogy meg kívánja erősíteni fogadalmát Helen Shabangummal, és ezúttal már teljes érvényű házasságot kíván kötni vele.

SaneieHelen_eskuvo_youtubebarcrofttv

Bár a falusiak továbbra is egyszerűen csak “undorítónak” titulálják a frigyet, a szellem-nagyapó minden tisztelete ellenére, a párt ez a legkevésbé sem tántorította el, és elmondásuk szerint hivatalosan is megpecsételték kapcsolatukat – ami egyébként se együttélést, se intim kapcsolatot nem tartalmaz. Arra nem térnek ki a helyi beszámolók, hogy hogyan rendezték el a menyasszony igazi férjének sorsát, de azt tudni lehet, hogy ő is jelen volt mindkét ceremónián és nem tiltakozott a megismételt házasság ellen sem.

A pár ugyanabban a ruhában mondta ki másodjára is az igent, mint tavaly, Saneie pedig kitart azon elhatározása mellett, hogy ha felnő, akkor feleségül vesz egy korban hozzá illő lányt. Addig meg inkább a tanulásra koncentrál, feleségével pedig csak az anyja jelenlétében találkozik. A házasságukban mindenesetre továbbra is vannak bizonytalan részletek, a fiú szerint hivatalos volt a ceremónia, az ara szerint viszont ezúttal is csak játék volt az egész, aminek az volt a célja, hogy az ősök szelleme boldog legyen. Hogy mi a teljes igazság, talán csak ők maguk tudják – vagy még ők se, ahogy az a fentiekből látszik.

forrás: webbulvar.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …