Megállíthatatlanul terjed a 12 éves lány öngyilkos videója

Brutális videó terjed az interneten, amely egy tinilány öngyilkosságát mutatja be.

A Georgia állambeli, 12 éves Katelyn Nicole Davis két héttel ezelőtt élőben közvetítette öngyilkosságát. A felvétel pillanatok alatt elterjedt az összes videómegosztó csatornán, és a közösségi oldalakon is, a rendőrség azonban tehetetlen: hiába próbálták emberségből, és a családra való tekintettel eltüntetni a felvételt, ez lehetetlennek tűnik a megosztások sebessége miatt. A mai napig folyamatosan kapnak bejelentéseket, ám mire egy helyről sikerül is eltüntetniük a képsorokat, már rég feltűnt két-három újabb oldalon.

“Jelentkezett nálunk egy rendőrtiszt Kaliforniából, aki az eset éjjelén látta a videót. Pontosan annyira akarjuk, mint mindenki más, hogy eltűnjön az internetről. Felvettük a kapcsolatot néhány oldallal, de ők azt kérdezték, a törvény értelmében le kell-e venniük a videót. Sajnos nem. Ám a józan ész ezt diktálná” – magyarázta az ügyben illetékes Polk megyei rendőrfőnök, Kenny Dodd.

A videó elsőként a Live.me-n jelent meg. Az jelenleg még nem tisztázott, miért is vetett véget az életének a tinilány, ám a nyomozásban sokat segít online naplója, amit rendszeresen vezetett. Ebben három nappal december 27-i halála előtt arról beszélt: szexuális zaklatás és bántalmazás áldozata.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megtalálták az örök élet elixírjét – egy sírban

EGY ŐSI TAOISTA SZÖVEG ALAPJÁN AZ „ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJEKÉNT” AZONOSÍTOTTÁK A RÉGÉSZEK AZT A FOLYADÉKOT, …